Sayfa 922/1527 İlkİlk ... 42282287291292092192292392493297210221422 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Yani şuan petkim de 200 g.o ortalama 5,02 bu değerin altına indiği gün çok ciddi tehlike çanları çalıyor olarak yorumlayabiliriz mi?
    Bir de 200 g.o nın yüzde kaç üzerindeyken satım uygun olabilir yaklaşık olarak
    hocam sen bu işi çözecen kısmetse ha gayret
    teknik teamüllerde bir hisse 200 günlük ortalama altında inmiş ise en az 3 ay yataya sarar...
    bist 30 hisselerinde bak hocam bankalardan başla 200 günlüğün altına inen hisse minumum 3 ay orda oyalanır.

2. Bugün de thy endeksi baskılar büyük ihtimal sansizliklar üst üste mi gelir Allah sonumuzu hayr etsin kozaa paslı demir ipek ise pamuk ipliği bilemedik yedik boruyu oturduk aşağı birde kayyumlara sesleniyorum aldığınız her kuruş zehir zikkim olsun inşallah siz ne iş yaparsınız BY bilgiyi para karşılığı bunlar sizdirmadiysa ben birsey bilmiyorum zaten bilsem burda ne işimiz var amk

3. Denizkiraz özelden msj gönderemedim galiba. Bi msj attım ama sana geldi mi? Gönderdiğim msj ziyaretçilerin tarafından görülüyor mu? Çok bişey anlamadım özelden msj atmayı

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kozaa da 7,92 de oldu ama döndü bastılar . Hocam ya bu işler eskidi bunlar ekmek yedirmiyor artık
    tahta yapıcı iyimse hava pomplalamak adına önce 50 günlük sonra da 200 günlük üstüne atıyor sonrada bu ortalamalar belirli bir süre kesişiyor ama emin ol bunlarla para kazanma çok zor. petkm de 5,36 kapndığında olmuş
    İLLEDE trend hcm
    Kesinlikle Haklısınız Deniz Bey. Zaten artık bu ortalamalar vs kesismeler cok da isabetli olmadıgı için sormustum. Sadece 2 ihtmal olan (DÜSECEK / Yükselecek) bir olasılık problemine karsı sunu gelistirdim h ben de en nihayetinde. İlk düsüncem trend'in tersi yönündedir (-ki bu sekilde düsünmem icin ara trend olusturuluyor), o zaman ne düsünüyorsam onun tersine poz alıyorum

5.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Yok yok hocam buralardan daha cesaret edemem. Yüklü alıcam için stop yapsamda beni o zarar bile üzer. Az çok nakitimi sen biliyorsun kardemirden. Saygılar
    BURDAN BİR PARÇA AL
    4,30lara yakın olası ÇEKİLMELERDE 2. parçanı ALIRSIN ya da gelmedi diyelim 5,51 üzerinde al derim trade yapmayacaksan tut ama bence 6,51 e yakın bu aldıklarını boşalt .
    6,51 üzeri günlük kapanışlarda 10 kademe yukardan al güvenle al bu alımı da 7,92 den şutla derim

6.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Denizkiraz özelden msj gönderemedim galiba. Bi msj attım ama sana geldi mi? Gönderdiğim msj ziyaretçilerin tarafından görülüyor mu? Çok bişey anlamadım özelden msj atmayı
    dur ben sana mesaj atıyım abi sen yanlış yere yazmışsın

7.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Yani şuan petkim de 200 g.o ortalama 5,02 bu değerin altına indiği gün çok ciddi tehlike çanları çalıyor olarak yorumlayabiliriz mi?
    Bir de 200 g.o nın yüzde kaç üzerindeyken satım uygun olabilir yaklaşık olarak
    200günlük altındaki hissenin davranışları garan hissesinden 2015-2019 yılları arasından

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    200günlük altındaki hissenin davranışları garan hissesinden 2015-2019 yılları arasından

Hocam en son dikdörtgende TOBO yapmıs gibi duruyor. Hedefe ulasıp geri cekilme baslamıs mı sizce GARAN'da?

Sayfa 922/1527 İlkİlk ... 42282287291292092192292392493297210221422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •