Bugün de thy endeksi baskılar büyük ihtimal sansizliklar üst üste mi gelir Allah sonumuzu hayr etsin kozaa paslı demir ipek ise pamuk ipliği bilemedik yedik boruyu oturduk aşağı birde kayyumlara sesleniyorum aldığınız her kuruş zehir zikkim olsun inşallah siz ne iş yaparsınız BY bilgiyi para karşılığı bunlar sizdirmadiysa ben birsey bilmiyorum zaten bilsem burda ne işimiz var amk
Denizkiraz özelden msj gönderemedim galiba. Bi msj attım ama sana geldi mi? Gönderdiğim msj ziyaretçilerin tarafından görülüyor mu? Çok bişey anlamadım özelden msj atmayı
Kesinlikle Haklısınız Deniz Bey. Zaten artık bu ortalamalar vs kesismeler cok da isabetli olmadıgı için sormustum. Sadece 2 ihtmal olan (DÜSECEK / Yükselecek) bir olasılık problemine karsı sunu gelistirdim h ben de en nihayetinde. İlk düsüncem trend'in tersi yönündedir (-ki bu sekilde düsünmem icin ara trend olusturuluyor), o zaman ne düsünüyorsam onun tersine poz alıyorum![]()
BURDAN BİR PARÇA AL
4,30lara yakın olası ÇEKİLMELERDE 2. parçanı ALIRSIN ya da gelmedi diyelim 5,51 üzerinde al derim trade yapmayacaksan tut ama bence 6,51 e yakın bu aldıklarını boşalt .
6,51 üzeri günlük kapanışlarda 10 kademe yukardan al güvenle al bu alımı da 7,92 den şutla derim
Yer İmleri