-
Kolay kolay elden çıkarmam bundan böyle hissemi, evladiyelik hissem.
-
Tek abi hisse seçimi çok önemli
ben bu güne kadar hangi hisseye el attıysam zopa yedim. aldığım senet ya gitmedi ya da boyna düştü
hisse biriktirip paramla kepaze olucağıma
bende artık bi lot bile hisse almamayı, alırsam da
sadece Viobda endekis 30 kontratını almayı diğer taraftan Viobda hisse bazlı şort kovalamayı yeğlerim.
Ben hisse seçimini iyi yapamadığım için bu şekilde düşünüyor olabilürüm ama millet bu rallide parasını katlayıp ben zararda bekliyorsam kimse kusura bakmasın abi.
Senin hisse düşmeyenbilür ama viob mecbur düşecek
-
Abi, bizim gibi acemiler girdikleri hisseyle gönül bağı kuruyorlar. Dört ay bekledim bir iki ay daha niye beklemeyeyim diyorum şimdi. Hissemi satsam sadece hissemi değil, bütün o bekleyişlerimi de çöpe atacağım gibime geliyor.
-
Birçok hisse kaç kat arttı, ama BİST 100 yerinde sayıyor. BİST 100'ün de eşlik etmesi gerekmez mi o birçok hisseye?
-
Yükselmeye nazlanıyor gibi görünse de BİST 100, aklın yolu bir değil mi? Bu sıralar hisseme sahip çıkmam gerektiğini hissediyorum.
-
Yatırımcıyı günlük alım satıma sevk eden fiyat hareketleri ya seans içi düzeltmeyse...
-
Fiyat hareketlerinin BİST art arda günlerce yeşilken gerçekleşmesi bana bunları düşündürüyor.
-
Daha doğrusu grafiklerimdeki stratejimle uyumlu olduğu için bunları düşünebiliyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri