normal koşullarda uzun bir saatlik bar gelmesi lazım 16 barı olarak ama poz girmicem
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 9828..................long........................ . 9902....... Şort,........hadi bakalım
Buradan sert basmalısı. Lazım
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 9902....... Şort,........hadi bakalım 9825....... Long........
SPOT da son dk da satanlar, piyasaya yön veren BofA satmaya başladı, bakalım gün sonu nasıl olacak, bu yüksek faizlerle kredili mal taşıyan varmıdır hala! onların kapanma günü bugün!
Originally Posted by *Bozkurt Tohatlı dayucuğum ile senkronize oluyum bağri, herifle olamıyoruz Günün tepesini işaretleyelim bağri 9910 vob Güç çok az endeks te ..... hocam duanızı aldın... uygun yerden Petkim düşünüyorum..
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Güç çok az endeks te ..... hocam duanızı aldın... uygun yerden Petkim düşünüyorum.. Şu herifi bi kerede ben öpsem oruç bozulur mu dayucuğum
Hamdım Piştim Yandım
ALÇALAN ÜÇGEN VAR...VE PEMBE ALAN yabancı satışı olan yer....Yani çok dikkatli olunmalı. 8700 defalarca taciz ediliyor.Orası zayıflıyor.Eğer formasyon olursa hedef 8100 olur... Aynı grafiği 14 marttada yollamıştım...
Forum Rules
Yer İmleri