temmuz ayında açtığım aralık vade shortlarla beklemeye devam .. aralık 30 a kadar yatış ..
ikinci dalga yükselişin tek nedeni amerikalıların tatilde yakalanmış olması diye düşünüyorum . tekrar yukarı çekildi ki adamlar satabilsin , yedire yedire ..
Kismen haklisin - ama Halkbank 2 THY 50 kurus olacak diyip vur abaliya yapanlar da en az o kadar suursuz bence.. Ortada bir sorun var sebebi operasyonel, politik, force majeure vs olabilir... Bunun fiyatlanmasi da dogal... Ama 2 lira dersen ya sayi saymayi bilmiyorsun ya da hic dayak yememissin derler adama....
Bizim en buyuk sorunlarimizdan biri malesef ulkenin katma degerinin cogunu ureten ancak AKP zihniyetinde olmayan beyaz yakalilarin AKP'yi yererken memleketin degerlerine de giydirmeleri... Unutmamak lazim ki bunlar herhangi bir partinin degil memleketin - AKP secildiyse haklin oylariyla secildi tepeden parasutle gelmedi - gidince de memleketin daglari ovalari nehirleri ve Halkbank THY veya tum kamu ve ozel varliklar yine yerlerinde kalacak....
Yani bi yerde bu AKP'yi sevmedigin icin Turk nehirlerine isemek yerlere cop atmak gibi bisey.. Bu hatadan sakinmak lazim...
Zeybekci: Halkbank aleyhine bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bloomberg'e yaptığı açıklamada “Halkbank aleyhine bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum†dedi.
ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını aşan bir uygulama olmadığının altını çizen Zeybekci, İran'dan yapılan ithalatın ambargonun tamamen dışında olduğunu ifade etti. “Bunlar, ambargoyu aşmayan enerji doğalgaz ithalatıydı.†dedi.
Zeybekci, Halkbank'ın bu durumun bir parçası olduğunu ve bununla ilgili gizli bir durumun olmadığını belirtti.
Ne zaman spk acıklama bakan acıklama yapsa 3 gun sonra tersı oluyo aksamları malda kalmamak gerek bır gece ansısın tum sermayeyı kaybedebılır
Zannetmıyorum ılgınc bı kelıme net ve kesın degıl
Doları geceye hazırlıyorlar dıkatlı olun derım
Yer İmleri