Sayfa 924/1527 İlkİlk ... 42482487491492292392492592693497410241424 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    söğüt çok önemli,önemsiz diyen yalan söyler,ama dikkat edersen gübre fabrikalarının değerinden değişme mahkeme sonucundan sonra hiç olmadı,bir üst mahkeme var... onu kazansa bile kozal la anlaştıralacağı yönünde görüş var zaten mahkeme sonucundan beri gübrede yabancı alımı sadece 6m lot.gübreye muhakkak katkısı olacak ama söğüt işletmesini tek gübreye bırakmayacaklarını düşünüyorum.
    takaslara sende bakarmısın sen ne düşüneceksin

bu sene bu adamların yaptığı 3. iniş. mahkeme sonucuna kadar bu inişleri yapıp daha fazla para kazanacaklarını düşünüyorum.

bide söğütün,kozaa dan çok kozal a zarar vermesi beklenir,ama onda nerdeyse hiç bir zarar gözükmüyor. yabancı satışşıda

en son bu paylaşımım hakkında düşünceni merak ediyorum deniz

takaslarda mahkeme sonuçlandığı tarih başlangıç alındı
    gübrede haklısın yabancı iştahı yok denecek kadar az.
    Bugünü de görelim şu kozaadaki yabancı durumunu ama dikkat edersen dün bir grafik paylaştım 34 milyon lot yabancı takas desteği kozaada

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    KOZAA da 500 günlük destek 5,52 idi ve dün 5,58 den desteğe yakın tepki çok iyi geldi.
    5,82 üzeri pozitifi ilk direnç 6,09 sonrasında 6,35 önemli ara dirençlerdir.
    Olası savrulmalarda yine 5,52 önemli pivot. Aşağısını ne siz sorun ne de ben söyleyim

KOZAL ise 200 günlük basit ortalama önemli seviye ama hala yükselen trend üzerine atamadı. Buda baskıyı artırır. Aşağıda 44,50 önemli destek ama öncesinde 47,50 gibi 200 günlük ortalama desteği var.
    Citinin elinde satabileceği 4 milyon lot kaldı benim tahminime göre. Buda tahtada çok baskı kurmaya yetmeyecektir diye düşünmekteyim
    Bu duruma istinaden,
    KOZAA da 5,10 önemli seviyemiz. Burayı görmeden yukarı gidecekse de 5,52 ve 5,82 tepki yerleridir.
    KOZAL da ise 47,50 ve 44,50 önemli seviye
    tepki hareketi 50,50 ye kadar olabilir

bilanço ne zaman açıklanacak koza grubunda

4. merhaba deniz hocam. bi ÖZGYO yorumu varmı senden yada başka üstadlardan, fikir sahibi olandan
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

5. dün göndermiş olduğum bilanco rakamları ile vergi dairesine açıklananlar arasında çok fark var yine bi oyun çevirdiler bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    bilanço ne zaman açıklanacak koza grubunda
    ben mart başı diye biliyorum hocam

7. artık citi nin kurşunu bitmiştir umarım çünkü dün 826 binde kalmış credit 322 de kalmış satmamışlar

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    gübrede haklısın yabancı iştahı yok denecek kadar az.
    Bugünü de görelim şu kozaadaki yabancı durumunu ama dikkat edersen dün bir grafik paylaştım 34 milyon lot yabancı takas desteği kozaada
    Hemen hemen destekde sayılırız yanlışsam düzeltin

Sayfa 924/1527 İlkİlk ... 42482487491492292392492592693497410241424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •