Originally Posted by Pscyokinesis Dövizci Altıncılardan uzak durmanız sağlığınız için çok faydalıdır . Naçizane dost tavsiyesi olsun sizlere hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu tavsiyenizi biraz açabilir misiniz? Neye dikkat edelim.
Tabi ki Cavit’e hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet, nihayet ısrarla yazdığımız bir yönetim yalanı daha ortaya çıktı. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by JAS Evet, nihayet ısrarla yazdığımız bir yönetim yalanı daha ortaya çıktı. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yine mi kandırıldık vay aminyum. Adımız saf olarak kalacak bu gidişle.
Originally Posted by dimitris Yine mi kandırıldık vay aminyum. Adımız saf olarak kalacak bu gidişle. Kendileri disinda bir suclu bulmalari lazim, yoksa magduru nasil oynayacak.
SPK Bulten. https://spk.gov.tr/u/?u=16b42e3d
Originally Posted by Tinaz Kendileri disinda bir suclu bulmalari lazim, yoksa magduru nasil oynayacak. Sayın tinaz, bu Aksa ne olacak bıktırdı artık orayada bir şeyler yazarmısınız
Originally Posted by Dedektifjjdj Sayın tinaz, bu Aksa ne olacak bıktırdı artık orayada bir şeyler yazarmısınız Bandırma Balıkesirspor maçı Benim Gençliğim 1960 lar felan işte Bandırma bandırma diye bağıran taraftara karşılık Balkesliler bağırır Bandırıcez Bandırıcez !.. Tinaz abi de der ki: Akıcak akıcak Yaaa Aksa ne koksa ne Hayırlı kazanç sayin dedektif jj okacha kardeşim
Forum Rules
Yer İmleri