Sayfa 924/1001 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vix endekisi 18.69 korku var piyasada ama panik henüz yok
    Hızlı yaşa genç öl.!!!
    Cesetin yakışıklı olsun!!!
    Atın ölümü arpadan olsun.!!!
    Buğdayım var deme.!!!
    Ambara girmeden.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Bosporus abi sen gelince eskiden feci fışkırttırıyo du ama artık büyün bozulmuş olmalı, biraz dolaş temiz hava al
    Hamdım Piştim Yandım

3. İŞ Bankası benzeri THY'yi holding yapıp altta uçak şirketleri kurup bunları halka açma veya yabancılar ile ortaklık yapma planları olabilir. %51î bizde, yönetim bizde filan denip vatandaşı ikna ederler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İŞ Bankası benzeri THY'yi holding yapıp altta uçak şirketleri kurup bunları halka açma veya yabancılar ile ortaklık yapma planları olabilir. %51î bizde, yönetim bizde filan denip vatandaşı ikna ederler.
    Hocam bu konular sohbet odalarında sıkca konuşuluyor mu?

Halka arz konusu biraz daha bu şekilde sulandırırlırsa cılkı çıkacak gibi sonradan müşteride bulamazlar...

5. BBHT'de Eren Holding yöneticisi var.

Geçen yazdım As Çimento en büyük fabrika olduğunu iddia ediyordu, bunlar da aynı şekilde iddia ediyor.

ISGYO ne menem bir hissedir ya. 3 kez denedim brakeout zamani ve 3 unde de beni yendi

Bugunun en zayif hissesi TCELL. Endeks shortlama bunu shortla.

Su endeks 8770 e kadar gitsin bunu shortlarim

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Hocam bu konular sohbet odalarında sıkca konuşuluyor mu?

Halka arz konusu biraz daha bu şekilde sulandırırlırsa cılkı çıkacak gibi sonradan müşteride bulamazlar...
    Radyo şeklinde arka planda dinliyorum. Belirli mantıkta söyleyenler dikkatimi çekiyor.

Dün biri ENKAI grafiklere göre 400 TL olacak dedi, biri hocam o zaman Ford Oto'yu vs çok fazla geçer dedi. Sonra anlaşıldı ki temel analiz bilmiyor hoca.

Sayfa 924/1001 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •