Sayfa 925/972 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Bank Of America nın elinde yüklü miktarda altın var demek oluyor bence
    Bana da öyle geldi...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    ben size uyarı msjı çıktığında ekran görüntüsü atim bende şaşırdım çünkü acaba kalmadı ondan mı çıktı böyle bir uyarı?
    Tam olarak bilemiyorum.
    Banka acık da bağa ver demiş olabilir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    "Alım / Satım Esasları:
    Katılma payı alım ve satım işlemleri, Kurucu’nun merkezi ve alım satıma aracılık eden kuruluşların merkezi, şubeleri, internet, telefon bankacılığı ve ATM aracılığı ile işgünlerinde 09:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilebilir."

https://www.teb.com.tr/upload/PDF/fo...0Fonu_2018.pdf

Muhtemelen satışa açık fon kalmamıştır, dün Ziraat ta da kvba fonu satışını kapatmışlardı.
    ben simdi aldım ,kalmama durumu olacak anlasılan

4. Ons ile ilgili kimle benimle el kaldirsin..

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Oynamadim tablo degerleriyle. Fiyat dususlerinden dolayi portfoy dagilimi degisiyor herhalde lot fiyatiyla alakali bir durum saniyorum.
    tabloda aes -40 göünürken dün -20 yaptı oılk ve uco hisselerinden kaynaklanıyor,nasıl düzelteceğimi bilemedim tabloda uco'nun payı %57 görünüyor,yeni vadeye geçtiği için fiyatlar değişmiş ama oranlamayı nasıl yapacağız acaba.

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Saat 14:00 de faiz indirimi var ancak ben TEB den kvb yi en geç saat 13:30 a kadar alabiliyor maalasef
    TCMB kararı 14-00 'de açıklanır saat 14-00 'de piyasa kapandığı için Cuma günkü piyasayı etkiler. Fonun da Pazartesi günkü fiyatına etki eder . Bugün saat 14-00 'e kadar olan işlemler ise Cuma günkü fonun fiyatını oluşturur.

7. Gençler bu borsa 100 bin psikolojik sınırını geçer mi.gelecek hafta görecekmeyiz yoksa biyerimize mi patlayacak

8.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    TCMB kararı 14-00 'de açıklanır saat 14-00 'de piyasa kapandığı için Cuma günkü piyasayı etkiler. Fonun da Pazartesi günkü fiyatına etki eder . Bugün saat 14-00 'e kadar olan işlemler ise Cuma günkü fonun fiyatını oluşturur.
    Üstad bugün sen bilgi verirmisin kvba ppf hakkinda işlemdeyim ben bakamayabilirim

Sayfa 925/972 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •