Cumhur ittifakına katılan HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: "Türk bayrağı bana problemli geliyor."
Cumhur ittifakına katılan HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: "Türk bayrağı bana problemli geliyor."
@erefefik
Israil'de darbe olabilir diye yazmistim...Eski İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, hükümetin tartışmalı yargı reformuna karşı ülke genelinde gittikçe artan gösterilere ilişkin, "Burada (İsrail'de) bir iç savaş çıkmasından korkuyorum" dedi.
@erefefik
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Sefa Toraman, AKP'den milletvekili seçimi aday adaylığı için başvuru yaptı.
@erefefik
https://www.youtube.com/live/-AYqr_Zj_Lo?feature=share
Stromboli patlamış. Canlı izleniyor.
@erefefik
ABDdeki batan ,batacak ,kurtarılan,kurtarılıyormuş gibi yapılan bankalar şimdilik Çin,Japonya,İsviçre ve Almanya’da kendini hissettiren “bankacılıktaki domino” etkisi ile alakalı söylenen”cak-cuk” lara inanmayın.Yeni para sistemine geçiş ve enflasyon patlaması tezgahlanıyor.
Ramazan Kurtoglu...
@erefefik
Genç Reis : "Kimin sadık olup, kimin sadık olmadığını görmek için belki bir süre her şeyimi kaybetmek isterim."
Trump Reis gencliginde katildigi bir tv programinda soylemis.
@erefefik
"Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz ve müjdelerimiz olacak. Bizi izlemeye devam edin."
— İsmail Demir
@erefefik
👉Depremden sonra,
300 bin GSM abonesinin cep telefonlarını kullanmadığı,
183 bin kredi kartının da, hiç kullanılmadığı bilgisi geldi.
Yaklaşık 700 bin konutun kullanılamaz hale geldiğini,
Hesaba kattığımızda,
Sizin de kafanızdaki sorular artmıyor mu⁉️
Turhan Çömez...
@erefefik
Yer İmleri