Sayfa 927/1024 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    söyledik daha önce, kırmızılı banka Aralıkta %11 diyor. küçüklerde 12'yi geçemez. İzin vermeyecekler. Siyaset-BDDK-MB-Betoncu el birliği ile TL cinin kuyusunu kazıyor. Bu yasal bir hırsızlıktır. Umutabi nin daha önce söylediği gibi bu üçkağıçıların basamadıkları paraya kaymak gerekiyor. dikkat ederseniz dolar faizine fazla etki edemiyor bu üçkağıtçılar. TL yi kendileri bastıkları için istedikleri gibi oynuyorlar. Uğur Civelek en son şunu demiş,

bu üç yolun da varacağı yer devalüasyon! Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
    Evet, mevduat faizleri düşüyor. Ancak önümüz sonbahar, kış okullar açılacak, hava soğuyacak, masraflar artacak. Bu nedenle bir gözümüz de enflasyonda olmalı. Eğer enflasyon yükselirse faizlerde duraklama ve yükseliş başlayabilir. Bu arada bizim arap ülkeleri özellikle de Katar ile ilşikilerimiz iyi olduğu müddetçe doların yükselmesi bana göre çok zor.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    özel sektör tahvilleri sırayla patlıyor. bunlara girilmemesi gerektiğini daha önce söylemiştim. daha bu hiç bir şey. kgf geri ödemeleri yapılmayıp hazineye yıkıldığında şenlik olacak. bunu hiç düşünmeden yeni kgf çıkaracaklar.
    Power yani size göre bütün yollar doların yükselmesine çıkıyor. Ben öyle anlıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Power yani size göre bütün yollar doların yükselmesine çıkıyor. Ben öyle anlıyorum.
    katar falan hikaye,oradan evet biraz para geliyor ama katarlının parası değil o. katardan ancak şirket,g.menkul satışı ile dolar gelir ama o para bu ülkeyi döndürmez. katar iyice abartılmış bir balondur. neyse katarı boşver. Burada benim bir suçum yok dövizi ben arttırmıyorum. sorun bu yanlış ekonomi yönetiminde,ehil olmayan kişiler amatörce kararlar veriyor. bu özellikle TL genişlemeci politikalar ile dövizin artması her zaman garantidir. gerçi TL genişleme olmasa bu balon ekonomi çoktan durmuştu,ama bu KGF vs. diğer şark kurnazı kararlar sorunları öteleliyor sadece. kanserli hastaya morfin veriyorsun,iyileştiğini sanıyor. TL nin kalıcı güçlenmesi için önce bu orta çağ kafasının bitmesi ve 1923 te başlattığımız aydınlanma yoluna dönmemiz gerekiyor. TL tedavüle çıktığında beri ilk defa 1946 da gerici yola girdiğimiz zaman değer kaybetti, M.Kemal Atatürk zamanı 1 USD = 1 TL den işlem görüyordu.1946 dan sonra TL bugüne kadar 3,500,000 kat değer kaybettti,çünkü biz yanlış yola saptık. bu orta çağ kafası ile dolar 10-20TL olsa bile hiç şaşırmam. 1958 de bunların ağababası MENDERES döneminde Dolar 2.83'den 9.02 Liraya Fırlamıştı. Bu cumhuriyet tarihinin en büyük devalüasyonudur. Torunları bu kafayla bu rekoruda kıracak. AZ KALDI
    Son düzenleme : powerpc; 29-07-2017 saat: 15:06.

Yatirimlarim %15 tl de %85 USD da hala
    son bono alimi ile tl orani artirdim biraz..........

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Bu cumhuriyet tarihinin en büyük devalüasyonudur. Torunları bu kafayla bu rekoruda kıracak. AZ KALDI
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yatirimlarim %15 tl de %85 USD da hala
    son bono alimi ile tl orani artirdim biraz..........
    Burada bir yanlış anlamayıda giderelim,ben bu rakamlar hemen olacak demiyorum,2019 sonunu hedef koydum,ondan sonrası bu ülkede bugünleri arayacağız.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Valla kalan son 500 küsür bin tl ile dolara geçicem abuk subuk faizler düşmeye başladı. Her ay faiz için banka banka aramaktanda sıkıldım. 3.53 altından 30 bin dolar şeklinde kademe devam.

Güncel oran;
    Akbank 13%
    YKB 14.10%
    Garanti 13.75%
    Odea 14%
    Ahme sen akıllı adamsın ne işin var LEŞ TL faizi kovalıyorsun. geç %100 dolara, Sendeki rakam büyük %4.5 ten rahat bağlarsın ondan sonra benim gibi kafan rahat olur. ülkede ne olmuş bitmiş ilgilenmezsin bile, YAW HE HE der geçersin.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    katar falan hikaye,oradan evet biraz para geliyor ama katarlının parası değil o. katardan ancak şirket,g.menkul satışı ile dolar gelir ama o para bu ülkeyi döndürmez. katar iyice abartılmış bir balondur. neyse katarı boşver. Burada benim bir suçum yok dövizi ben arttırmıyorum. sorun bu yanlış ekonomi yönetiminde,ehil olmayan kişiler amatörce kararlar veriyor. bu özellikle TL genişlemeci politikalar ile dövizin artması her zaman garantidir. gerçi TL genişleme olmasa bu balon ekonomi çoktan durmuştu,ama bu KGF vs. diğer şark kurnazı kararlar sorunları öteleliyor sadece. kanserli hastaya morfin veriyorsun,iyileştiğini sanıyor. TL nin kalıcı güçlenmesi için önce bu orta çağ kafasının bitmesi ve 1923 te başlattığımız aydınlanma yoluna dönmemiz gerekiyor. TL tedavüle çıktığında beri ilk defa 1946 da gerici yola girdiğimiz zaman değer kaybetti, M.Kemal Atatürk zamanı 1 USD = 1 TL den işlem görüyordu.1946 dan sonra TL bugüne kadar 3,500,000 kat değer kaybettti,çünkü biz yanlış yola saptık. bu orta çağ kafası ile dolar 10-20TL olsa bile hiç şaşırmam. 1958 de bunların ağababası MENDERES döneminde Dolar 2.83'den 9.02 Liraya Fırlamıştı. Bu cumhuriyet tarihinin en büyük devalüasyonudur. Torunları bu kafayla bu rekoruda kıracak. AZ KALDI
    6 sifir atinca 3.5 kat .

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    6 sifir atinca 3.5 kat .

7 sıfır atsaydık paramız dolara karşı .35 değerlenmiş mi olacaktı..??

Sayfa 927/1024 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •