Sayfa 927/2300 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977102714271927 ... SonSon
Arama sonucu : 18399 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Türk Bayrağı'nın adının değiştirilerek Devlet Bayrağı olmasını söylüyorlar. 1918 yılında kâfirliği belli olan kâfirlerin bize yapmak istediği şeyi bugün Müslümanmış gibi görünen kâfirler yapmak istiyor.

İsmet Özel
    @erefefik

2. After the Credit Suisse takeunder, UBS will manage $5 trillion in AUM. A few more bank failures and UBS will be almost as large as the Fed.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    After the Credit Suisse takeunder, UBS will manage $5 trillion in AUM. A few more bank failures and UBS will be almost as large as the Fed.
    Hastayı acile aldık. Damarı açık tutacağız… Hep placebo ilaçlar…
    Bence direk yogun bakima alinmali....
    @erefefik

4. Kur'an neden Türk Büyükelçiliği önünde yakılıyor
    @erefefik

5. BREAKING: UBS stock price falls over 13% after Credit Suisse takeover
    @erefefik

6. Ticari müşterilerin 5 milyon dolar olan günlük döviz alım limiti, 2,5 milyon dolara düşürüldü. Yurtdışı para transferine de yüzde 5 komisyon getirildi.
    @erefefik

7. Ulan arkadaş, Amerigan / İsviçre bankaları sağlamdır diyerek iki kuruşluk hisse / bono alalım dedik, battık iyi mi!..
    Bir gecede nasıl fakirleştim: Yakında tüm kitapçılarda...✍️
    @AsinaNoyan
    Ayvacı Nöri 2017'den beri Fed faiz arttiramaz diyordu.
    Arttirirsa ne olacagini da yazdim, hatta baslik actim.
    1 TL enaz 100 bin dolar olacak...

Herkeşler guldüler...Yazdigim olmadi daha emme artigin gulen yok.

Dolarin degerini korumak icin faiz arttiracaksin. Emme faizi arttirinca büle oluyor.

CS batmiş. Hisseleri 20 dolardan 1,9 dolara geldi deye, gecen cuma parayi gomuyordu.
    CS'yi bugun UBS aldi. CS hisseleri 0,6'ya dustu.
    Ustune UBS hisseleri de %15 dustu.

UBS'i kim kurtaracak? Paran kaldiysa ona da göm.

Bugun olanlar, 2008'de Citi hisselerinin 1 dolara dusmesine benziyor mu? Ulla ne alakasi var? O zaman Fed parayi basip, helikopterle sacti emme sonrasinda faizi arttirma marji vardi. Ulla yazdogimi iyi oku:

Fed faiz arttiramaz.

Yani artik dolari koruyamazsin. Yok boyle bir mekanizma. Yani artik Fed, altini 1200 dolara falan cakamaz. Gecti o donemler. Bir masaldi, yaşandi, bitti.

Paraniz varsa bir guzel yiyiniz. Yogusam yiyecek zamani ve ortami bir daha bulamayabilirsiniz.

Yazmayayim diyorum, dayanamiyorum, avradini kesen...
    @erefefik

8. #Karabağ
    🔴 Ermenistan askerlerinin, Azerbaycan mevzilerine ateş açması sonucu, 1 Azerbaycan askeri yaralandı.
    Iran Ordusu Azeri ve Ermeni sinirina yiginak yapmisti. Gecenlerde haberi kopyalamistim.
    @erefefik

Sayfa 927/2300 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977102714271927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •