Sayfa 928/1002 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Bizim piyasanın derinliğine, taşıdıkları hisse sayısına, bir alımda yaptıkları hamlelere vs. bakınca parasal olarak 3-4 milyarlık portföylerden önce manevra zorluğunun olacağını sanmıyorum ben şahsen. MAC portföy yöneticisi de twitter'de bir sorum üzerine 3-4'ten önce bir sıkıntı olacağını sanmadığını söylemişti. Çünkü sonuçta bir hisseyi alması bazen 3 hafta sürüyor. Günler sürüyor. En fazla %10'u ile alabiliyor, tek parçada almıyor, bir sürü kriter var. Aslında içerik açıklamamayı, gizli tutmayı ''Olumlu'' bulmam da bu yüzden benim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Karşıkları yok. Altın fonlarının çoğunda kamu kira sertifikası var. Fiziki altın yok ya da çok az.

Fiziki altın olması için dağılımda GOLD veya SGOLD olarak görmeniz lazım.

Yani Altın fonlarının çoğunda hazinenin altın sertifikası var, fiziki değil.
    Her fonda kira yok tek tek bakmanız gerekli, ayrıca çokta önemsenecek bir durum değil.

3.  Alıntı Originally Posted by Eren8002 Yazıyı Oku
    Bir miktar getirisini takip edebilmek için nnf almıştım.Fona yatırımcı sayısı artıkça yönettiği miktar çoğaldıkça performans ciddi anlamda düştü.Dünkü getiriyi elde edebilmek için ya çöp hisselere yatırım yapmak lazım yada fon yönetiminin piyasa hakkında hiç bir bilgisi olmaması.Bu performansla yeni bir gpg olurlar.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nnf de tahminim XU100 den fazla kağıt yok, ellerinde ismen, osmen, vb kağıtlar var. O yüzden dün ki banka, havacılık ve bist 30 rallisine katılamadıklarını düşünüyorum. Bu durum hep böyle gitmez tabi

4. bu arada haydo dayı , mavi kuşta sazı biraz fazla eline aldı... umarım bir iletişim hatası yapmaz... bu işler nazik işler... cash kertik yönetimi yaşamının bütün alanında çok çok dikkatli olmanı da gerektirir...

büyük montanlı nakit parayı yönetirken insan gittiği helanın kuburunu bile ölçecek , acaba bunun içine düşüp kanalizasyona gitme riskim nedir diye gözlem yapacaksın

işte budur sözlerim ...
    Son düzenleme : HMZ STBYK; 10-11-2020 saat: 17:26. Sebep: TESADÜFEN DOĞDUK, MECBUREN YAŞIYORUZ... Hayat bir deneyişim gözleşim ve eyleşim yeri , ENJOY !
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5. NNF portföyünde banka olabileceğine hiç ihtimal vermiyorum.

6. AFT ve YAY düzeltmeye devam edecek sanırım. Nerde çokluk orada mokluk.

7. Ayni zamanda "Fiziki" sevdalıları da bu benzetmeyi iyi düşünsün. )

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    . büyük montanlı nakit parayı yönetirken insan gittiği helanın kuburunu bile ölçecek , acaba bunun içine düşüp kanalizasyona gitme riskim nedir diye gözlem yapacaksın

işte budur sözlerim ...

8.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Ayni zamanda "Fiziki" sevdalıları da bu benzetmeyi iyi düşünsün. )
    kendi evinde falan fiziki saklayanı mı demek istediniz
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 928/1002 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •