Sayfa 928/1003 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Gbc portfoye ne ekledi cok merak ediyorum. Dun aksam gumus ve altin etf leri pozitif kapattigi halde % (-) 0,8706 getirisi var.
    Dustukce aldim , neredeyse cephanem kalmadi.
    Ben son kalan partiyi de 2 gün önce postaladım. Belki ileride çok iyi olacak ama bu kadar enflasyonun olduğu bir ülkede burada geçirdiğimiz süre içerisinde paramız erir maalesef.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by gia Yazıyı Oku
    Ben katılıyorum.
    Araç kiralama+taksi+toplu taşıma kombini ile ulaşım yönetilir.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bana göre gayrımenkul için de aynı şey geçerli... en kötü 500/600 bin lirayı bir eve bağlamaktansa 2000 liraya kirada oturmak çok daha mantıklı... demirbaş aidatı, vergi gibi kalemleri ev sahibine yüklemiş oluyorsunuz ayrıca.

3.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    bana göre gayrımenkul için de aynı şey geçerli... en kötü 500/600 bin lirayı bir eve bağlamaktansa 2000 liraya kirada oturmak çok daha mantıklı... demirbaş aidatı, vergi gibi kalemleri ev sahibine yüklemiş oluyorsunuz ayrıca.
    Katılmıyorum, ev sahibi ile uğraşmak , durduk yerde sınır olmak da var. Araba kiralamak kurumsal iken ev kiralamak öyle olmuyor.
    Kurumsal ev kiralayan firmalar varsa size hak veriyorum o zaman

4.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, yaptığım bir simülasyon göre araca 350K bağlayıp, her yıl kasko, bakım MTV ödemek yerine o parayı fona yatırıp aynı aracı aylık 5Kdan kiralamak daha mantıklı geliyor ama sizlerin de fikrini almak istedim
    bu bakis bence pek dogru olmayabilir. oyle olsaydi insanlar yapardi zaten.
    dostum hisse yukselmek araba fiyati yukselmek demektir. sen o arabayi bugun 350 alabilirsin eger 3 yil sonra ne kadar fiyati?
    her sey kar degil elbet bencee.

P.S. Turkiyede araba elbette ki cok pahali gercekten
    Canlar gider heyyyy

Günün sözü ; GeBeresiCe

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben son kalan partiyi de 2 gün önce postaladım. Belki ileride çok iyi olacak ama bu kadar enflasyonun olduğu bir ülkede burada geçirdiğimiz süre içerisinde paramız erir maalesef.
    Pit senin gibi bir profesyonel nasıl böyle bir hata yapar anlamıyorum. GBC 1 aylık -2.32, üç aylık -6,67 ve altı aylık da -3,65 zarar yazmıış. Ben bir fona bir aylık, hadi bilemedin ikinci ayın ortalarına kadar şans tanırım. Baktım olmadı vedalaşırım. Ama bir fon sonsuza kadar öyle gitmeyeceği için de göz ucuyla takip ederim. Fon biriktirme işine gelince (bazı arkadaşların yaptığı gibi) yükselen bir piyasada zaman zaman olan geri çekilmelerde yapılabilinir; ama düşen piyasada asla olmaz. Örneğin GBC düştü biriktiriyorum ama nereye kadar? cevap yok. Takip ettiğim bir arkadaşsın. Bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    Yanlış düşünüyorsun dostum. 2017 yılının ortasında 525k ya aldığım dairenin fiyatı bugün 1.200k civarında. Yatırım araçları içinde en geride kalan bence mevduat getirisidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yanlış düşünüyorsun dostum. 2017 yılının ortasında 525k ya aldığım dairenin fiyatı bugün 1.200k civarında. Yatırım araçları içinde en geride kalan bence mevduat getirisidir.
    525k yı o gün iyi bir fona bağlamış olsan ve kirada oturuyor olsaydın şu an kaç paran olurdu peki?

Sayfa 928/1003 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •