Arkadaşlar, yaptığım bir simülasyon göre araca 350K bağlayıp, her yıl kasko, bakım MTV ödemek yerine o parayı fona yatırıp aynı aracı aylık 5Kdan kiralamak daha mantıklı geliyor ama sizlerin de fikrini almak istedim
Ktm %+0,048
mps %+0,331
opb %+0,460
sua %+0,189
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
oph +2,253%
ıdh -0,300%
ktm +0,048%
Sn. Lemon, Sn. Burkay, teşekkürler.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dün OPH/OPB için yöneticisine bir tebrik gönderelim.
OPL...2 gündür dikkat çeken artışlar var.Düşük risk profilinde değerlendirmek üzere 25K lık bir alım yaptım.Mevduat yerine.
SUB...stratejisi değişmiş, agresif moda geçmiş.Orta riskli portföyler için takibe başladım.İyi bir gidişi var son zamanlarda.Bilgisi olan varsa okumak isterim.
Epey bir yeni fon var.ILZ/FFP/FFH/TE4/OPL/OFS.Bunlar genelde düşük orta risk seviyelerinde.Bu ayKap raporları gelsin bir bakalım.
Bu arada çok sevdiğim Osmanlı yatırım 200 TL'lik bir kazık attı bana.Hisse Lab diye bir programlarını 467 bin lira fon varlığı olana(1 ay ortalama) bedava diyerek pazarlıyorlar.Benim fon portföyüm bu ortalama üstünde olduğu halde 200 tl kesintiyi yapıştırmışlar.Benim için bir halta da yaramayan bir program bir de.Sırf meraktan gitti güzelim 200 TL.
Gbc portfoye ne ekledi cok merak ediyorum. Dun aksam gumus ve altin etf leri pozitif kapattigi halde % (-) 0,8706 getirisi var.
Dustukce aldim , neredeyse cephanem kalmadi.
Ben katılıyorum.
Araç kiralama+taksi+toplu taşıma kombini ile ulaşım yönetilir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri