Sayfa 928/996 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. 2000 senesinde 108.000 cad.mortgage cekerek 120.000 cad.ye aldigim konut, 500.000 cad. fiyatla acik artirmaya girecek, beklentim 600.000 cad.

2. https://matrix.itsorealestate.ca/Mat...=&rk=107884239

500.000 cad. pesin verip alacagim ev de bu.

imzalari attik.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. London Ontario bir universte kenti.

UWO.CA

Pandemi'den sonra, ozellikle Toronto'dan cok goc aldi.

Nufus artiyor.

Almancı demedim, alman vatandaşı dedim. Neyse boşver sonuçta ben haklı çıktım bu onur hepimize yeter

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Güya bir almancı bunu dolandırmaya calusmis.. emlak işi falan, dolarda düşüş kaçınılmaz topicte.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    London Ontario bir universte kenti.

UWO.CA

Pandemi'den sonra, ozellikle Toronto'dan cok goc aldi.

Nufus artiyor.
    Hayırlı olsun oturmak için mi yatırım için mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun oturmak için mi yatırım için mi ?
    Iki evladim var, onlar icin.

8. Bu konut ile ilgili bu bilgileri niye yazdim ?

1. Turkiye'de akillara zarar fiyatlar karsinda, milletin bir mukayese yapabilmesi icin.

Az-gelismislik, cok ciddi bir fenomen.

Turkiye'de hem cok ciddi bir belirsizlik hem de verilen para karsiliginda alinan degerin Kalitesizligi gibi bir sorun var.

Verilen para, goreceli olarak, dunya fiyatlari ile ayni, ama aldiginiz deger cok dusuk.

Super marketlerin satis fiyat oyunlari gibi.

Fiyat yuksek, satamiyor, fiyati dusurmuyor, ya kaliteyi dusuruyor, ya gramaji.

Irlanda'nin Cork kentinde, konut fiyatlarina baktim. Istanbul'da o fiyati verecek olan adam bu parayi neden veriyor diye dusundum.

Irlanda AB uyesi, Ankara anlasmasi hala gecerli, yani Ingiltere ile birlikte hareket etmediler.

Irlanda'nin en onemli ozelligi, belki de avantaji, AB uyesi ama Shengen Vizesine tabi degil.

Yani Irlanda vizesi alip Hollanda'ya gidip siginma muracaati yapamiyor vatandas.

O nedenle hem vize almak kolay, hem imkanlar cok daha genis.

Konut fiyatlarina bakiyorsun, 800.000 TL. gibi fiyata, cok daha cazip bir konut almak mumkun.

Yatirim icin diyelim, veriyorsun bir emlak sirketine kiralamasi icin, ayda 950 Euro kira aliyorsun.

Burada kiraya bile veremiyorsun, cunku odemiyor, hukuk yok vs.

Bu benim inceledigim Irlanda.

Belki Almanya, Fransa, Ispanya, Italya, Hollanda daha cazip.Bilmiyoruz incelemiyoruz.

2. Buyuk bir guvensizlik var.

Bu muteahhit dedigimiz adam, cakalin onde gideni.

Nasil guveneceksin, tamam daire yi goruyorsun, eger diger gorduklerine gore daha cazip diyorsan, daha mevki diyorsan, bu cakal senden o farkin parasini aliyor zaten.

Ve dunyanin parasini bir belirsizlige koyuyorsun.

AB neden cazip, hukuk duzeni nedeniyle.

Peki avrupa'da kiraci kacmiyor mu, kaciyor tabiki, ama bir ikinci ev bulma sansi yok. Yani sadece tek bir ev sahibini opebiliyor.

O yuzden yazdik, bir fikir verelim istedik.

Insanimiz istismar edilmesin, kandirilmasin diye.

Sayfa 928/996 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •