Sayfa 93/1002 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Viop XLVIII

deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın . depremden önceki gün viop işlemleri uzlaşma fiyatından kapanması adaletli olur.

bunu bile yapacaklarını sanmam ya neyse.

2.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Kapatma kararı tam bir fiyasko. P.tesi hiç acilmamaliydi hadi açtın düşüş %1 di. O akşam kapatmalari lazımdı inatla açık tutmaya çalıştılar açık tutuyirsan devam edeceksin. En az 2 hafta kapalı kalması gerek. Eğer yarın yada diğer gün acarlarsa daha büyük panik ve hezimet olur. Yapılacak şey en az 2 hafta ara vermek.

Zararda olan ve zararlı işlem yapan, işlemler iptal edilsin diyor buda komik. Herkes kemdi rizadiyla işlem yaptı 3 gündür kimse kimseyi zorlamadi. Doğru poz olan parasını katladı viopta. Spot tatafinda sorun yok bekleyen zaten kaybetmeyecek.

Yanlız deprem fiyatlamasi şu ortamda %30-40 olabilir eğer piyasa hep açık olsa. Ins. Uzun süre açmazlar.
    Kendi rızasıyla yaptı tabi de, 2 gündür kapanmayan ve dünkü toplantıya rağmen açık kalan borsaya güvenerek yaptı. Artık kapatmazlar diye..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

--KY yı borsaya davet edenler düşünsün...az bir rakam değil...

4. Ben ülkemi degistirmeden dünya devletinde yaşamak istiyorum çok zor birşey mi istiyorum arkadaş?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    yanlış trade eden arkadaşlarım. kazanan da kaybeden de aynı ekrana bakıyor aynı haberleri seyrediyor. açılışta 5 bin puan yukarı çekti. sakin açtı sonra göstere göstere verdi.

hile yok, hurda yok. açar açmaz bilinmez ama iptal işlemi hukuki bir olay. 11.12 itibariyle tüm işlerler kesinleşmiş net işlemlerdir...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

yaw arkadaş yasa olsaymışta kapasaymış. illa açık kalsın diye uğraşmıyoruz bizde.

kapasaymış.

kapandı buyur.. zaten

derdim keyfe keder olmasın bu uygulama diyorduk. yine aynısı oldu.

7. Pazartesi işlemler sınırlandırılmış şekilde yapılmıştı likite dönme talebi de kısmen karşılanmış oldu, pazartesi akşam itibariyle afet bölgesindeki vatandaşların pozisyonlarinin cuma kapanış fiyatı baz alınarak zarari karşılanmak üzere BIST e ara verilmeli idi,bu kadar amatör bir kriz yönetimi olmaz.

yasa yok keyfe keder açık kaldı.

yasa yok keyfe keder kapandı şimdide.

keyfe keder de açılacak.

bunu eleştir yaw. açık kalsın kapalı kalsın diyeni deil

artık yeter da.

siz haklısınız tamam. kapandı işte.

Sayfa 93/1002 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız