Sayfa 93/470 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 3755 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Anayasa mahkemesi : Kamuoyuna Duyuru,

66 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin bazı kurallarını iptal eden 2020/88 esas sayılı kararımız 2/8/2024 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanmış olup erişime açıktır. İnternet trafiğindeki yoğunluk nedeniyle sitemize erişim şu anda sağlanamamaktadır.

Bilgilerinize duyurulur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Abd tarım dışı istihdam değişimi aylık +114000 kişi (önceki:+206000 kişi)

abd saatlik kazançlar aylık %+0.2 (önceki:%+0.3 )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ulaştırma Bakanı : Biz hukuk ülkesiyiz. Ülkemizin koyduğu kurallar var, ülkemizin değerleri var, hassasiyetleri var.

Katalog suçları dediğimiz bir çerçevemiz var, o çerçeve kapsamında kendilerini uyardık ancak gerekli karşılığı bulamadığımız için de bir erişim engeli getirdik.

Citi, Fed'in bu yıl 125 baz puan faiz indirimi yapmasını bekliyor

*JP Morgan, FED'in hem Eylül hem Kasım ayında 50 baz puan faiz indirimi yapacağını tahmin ediyor

Goldman Sachs, Fed'in Eylül, Kasım ve Aralık'ta art arda üç kere 25 baz puanlık faiz indirimi yapmasını bekliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,083
    Adamın biri tehlikeli sularda yüzmeye devam ediyor ve en derin bölüme geldi orası korkunç girdaplarlan dolu,bakalım pirincin taşını nasıl ayıklayacak...

Sayfa 93/470 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •