Sayfa 930/946 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940 ... SonSon
Arama sonucu : 7563 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Bulut abi bu BIST'in dibi yok mu?
    Teknik olarak beklediğimiz bantlar var , yalnız burada dip den çok bizim hikayemizin olmaması , kademeli bir hikaye çiziliyordu 19 mart imamoğlu davası ile bu hikaye bitti , dün katarda şimşeğe soruyorlar güven olayını yeniden aynı şey yaşanırmı diye o hala geçen haftadan beri döviz girişinden bahsediyor verirsen o faizi alırsın dövizi yatırım geliyormu yok borsaya gelen uzun vade fon varmı yok ne yapılıyor kendileri hikaye yazıp kendileri oynuyor belli kanal aralığında , sabah yazdım biraz bu ülkeyi seviyorlarsa tutuksuz yargılama ile başlamaları gerek piyasalara güven gelir süreç takip edilir elimizde bana göre tek katalizör yoksa kimse yabancı beklemesin güven ve adaletin olmadığı yere para girmez hepimiz görüyoruz.
    teknik olarak 2.10-2.15 bölgesi bu senenin dibi olabilir ( gelecek tutuksuz yargılama olayı piyasada V çıkışı başlatır.)2025 seneryom bu yönde buna göre pozisyonlar açıp kapatıyorum , 2.10-2.15 pıst 100 gelirse güçlü mal alır kenara çekilirim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

aşam bazarını bekliyom...

3. Bugun veya yarın bankalara dikkat edin .
    içerden bilgi alan kapanışa doğru bunu fiyatlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Teşekkürler değerli yorumların için
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Teknik olarak beklediğimiz bantlar var , yalnız burada dip den çok bizim hikayemizin olmaması , kademeli bir hikaye çiziliyordu 19 mart imamoğlu davası ile bu hikaye bitti , dün katarda şimşeğe soruyorlar güven olayını yeniden aynı şey yaşanırmı diye o hala geçen haftadan beri döviz girişinden bahsediyor verirsen o faizi alırsın dövizi yatırım geliyormu yok borsaya gelen uzun vade fon varmı yok ne yapılıyor kendileri hikaye yazıp kendileri oynuyor belli kanal aralığında , sabah yazdım biraz bu ülkeyi seviyorlarsa tutuksuz yargılama ile başlamaları gerek piyasalara güven gelir süreç takip edilir elimizde bana göre tek katalizör yoksa kimse yabancı beklemesin güven ve adaletin olmadığı yere para girmez hepimiz görüyoruz.
    teknik olarak 2.10-2.15 bölgesi bu senenin dibi olabilir ( gelecek tutuksuz yargılama olayı piyasada V çıkışı başlatır.)2025 seneryom bu yönde buna göre pozisyonlar açıp kapatıyorum , 2.10-2.15 pıst 100 gelirse güçlü mal alır kenara çekilirim
    Sıradan bir insan

5. Bende bulut gibi 2 doları bekliyorum. Tüm şirketlerin zarar açıkladığı etlerin kokmaya başladığı ortamda ederinden mal alınmaz.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun veya yarın bankalara dikkat edin .
    içerden bilgi alan kapanışa doğru bunu fiyatlar.
    içerden bilgi alabilecek bi gündem kalmadı bence artık.

petrol bulduk.. maksat gündem olsun

endekse %2,5 çaktılar ...

gelirse suriyeden haber gelir.. birde şimşekten.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    içerden bilgi alabilecek bi gündem kalmadı bence artık.

petrol bulduk.. maksat gündem olsun

endekse %2,5 çaktılar ...

gelirse suriyeden haber gelir.. birde şimşekten.

Sistem küçük yatırımcıyı düdüklemek üzere.!!!
    Dizay edilmiş.!!!

Tıkır tıkır çalışıyor.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 930/946 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •