TL yi teşvik edecek diyor ? Bence stopaj 0 olabilir dövize vergi koymak TL yi teşvik etmez ki TL yi tesvikten benim anladığım TL getirsinin yükselmesi ..Gibi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL yi teşvik edecek diyor ? Bence stopaj 0 olabilir dövize vergi koymak TL yi teşvik etmez ki TL yi tesvikten benim anladığım TL getirsinin yükselmesi ..Gibi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıfır stopajın hiç bir işe yaramadığı zaten en baştan belliydi hocam. Döviz mevduat hesapları sürekli arttı %60 lara dayandı nerdeyse şu an. 2-3 yıl önce %50 civarıydı. demekki vatandaş zaten güvenmiyor ve iplemiyor senin uyduruk faiz oranlarını. %25 falan kesmez bu saatten sonra. bunların sonu ekonomi profesörü sayın tansu hanımefendiden beter olacak
Yüksek faizli bono için önce doların çıkmayacağı konusunda güven lazım.
Yüzde 40 bono çıksa bu ortamda ben sıfır faizli doları tercih ederim.
6,80 de tutmak için bir ay boyunca milyarlarca doları yakanlar şimdi 13,5 a çıkmış doları nasıl 10 un altına indirecekler?
Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bu da zor yüzde 30 ile borclan yüzde 20 ile kredi ver bu aradaki ceremeyi bir tarafın çekmesi lazim..bir yerde okumuştum hazinenin Aralık ocakta 60- 70 milyar TL iç borçlanma yapacak diye .....zaten piyasada 19 20 lerde tahvil faizleri ..belkii 20 ile zaten borclanacagiz TL yatırımcısını teşvik amaçlı 25 30 la hazine bonosu çıkaralım derler mi? ..diye düşünüyorum .Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri