Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 931/1004 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Borsa çoşunca başlığın kötümser kamilleri ortada yok tabi...çok sessiz kaldı başlık bugün.

Hayır ben kendimi kötümser bilirdim, neler var ortalıkta. İşin kötü tarafı şu, burada yazılanlardan etkilenebilecek, sessiz bir çoğunluk var. Onlar da shorta abanmıştır bu yazıları okuyunca.

Bu arada dolar bazında tarihi diplerdeyiz, dow 2009 dibine göre 4 e katlamış, hala yeni zirve kovalıyor. Biz 2009 dibindeyiz..şu ortamda, borsa sene sonuna kadar tl bazında %20 yapsa kim şaşırır? tabii ki çok bilmiş kamiller!
    Abi çift yöne işlem yapmayan, düşünce gelip korku pompalayan bazı kişiler bence kasıtlı yapıyor. Yazık günahtır ama kime anlatıyorsun. Samimi insan zaten yazılarından belli oluyor, kronik cortcu veya longcu bile olsa samimi insan candır

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende spotta mal aldım başka kardeş varmı bilmiyorum olanlarda varsa yolu açık olsun. oyunu takibe devam.
    Bende yakın takıp ediyorum
    endeks ten dolayı
    ve dolaylıda olsa istifade ettik
    teşekkür ederim

3.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum. Müthiş gelecek bilançolar evvelinde short da dikkat etmek lazım.
    Bu sefer short dostu reis in konuşmaları filan da kurtaramayabilir

Tarihi dipler konusuda doğru. Borsanın 2022 de 2300 ve üstü görmesi lazım ki real bi değerlenmeden bahsedebilelim. Yoksa enflasyon karşısında sürekli kaybeden bi yatırım aracı olmaktan öteye geçemez. 2000 üstü rakkamlarda akp ile imkansız. Kuvvetler ayrılığı olması lazım. Tek adam rejiminin bitmesi lazım. Kamu harcamalarının acilen kontrol altına alınması ve ciddi kısılması lazım. Hak, hukuk, adalet olması lazım. Kurumların özerk olması lazım. Ve kararların bilim önderliğinde alınması lazım. Başka türlü olmaz...
    Bu dediklerin yeni bir hükümet eşliğinde hayata geçirilirse zaten hedef eskinin 5 centi olur, dolar da 10 olsa, 5000 endeks yapar. Ama iktidar değişimi öncesi zor böyle bir dönüşüm.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi çift yöne işlem yapmayan, düşünce gelip korku pompalayan bazı kişiler bence kasıtlı yapıyor. Yazık günahtır ama kime anlatıyorsun. Samimi insan zaten yazılarından belli oluyor, kronik cortcu veya longcu bile olsa samimi insan candır
    Aynen öyle, samimi olarak fikrini yazanla, kasıtlı olarak bir yöne gaz veren yorumları ayırt edebiliyoruz şükür.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Ben istifade etmiyorum sizden ama yaklaşımınıza çok değer veriyorum..
    Teknik analizi analiz gibi kullanan nadir insanlardansınız ..
    Çabanızı millet kuşlu site ve telegram gibi yerlerde para ile yapıyor..
    Gelde anlat bunu çalı arkasına
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yoncada geçen haftadan itibaren güzel oyun kurduk , bunu elimdeki iki teknik cubukla yapıyorumyararlananlar olmuş dualarla gidiyorum , geçen memed efendi yonca pazarlayan arakdaşlar diye bana yolluyor ya
    bende herşey net , yazdığım yorumladıklarım burada , geçen hafta şortla başlayan oyun dün sabah verdiğim banttan kapatılıp , spotta alıma geçildi net .Şimdi işimize bakalım .,
    dip not, dün dısterus long oldu yoncada ,
    bende spotta mal aldım başka kardeş varmı bilmiyorum olanlarda varsa yolu açık olsun. oyunu takibe devam.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Skbnk ve sokm ta bir pozitiflik goruyom ama diyom kaliyom
    Hadi şeker sende bir atak.

7.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Pazartesi Artı kapmaz bakiyemde 1 TL bile düşse pozlarımı ve forumu yine 5 yıl kaparım. Hafta sonu tavşan çıkaracaklar.
    Bu ileten kurtulamadık.

8. Tofaş kötülemeye devam mı hocam var mı pozunuz..
     Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Hadi şeker sende bir atak.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 931/1004 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •