Sayfa 931/1005 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ONS(2679) dan emin olsaydım; yani en azından düşmeyeceğini bilsem...

ALTISNS1 alırdım.Şu an 30.88 de.

34.12 den geldi.

Dolar/tl zaten yukarı.Ama diğer etkileyen unsur ONS.Ondan emin değilim.Olur da UKRAYNA savaşı biterse ONS sert düşebilir.

Yoksa ALTINS1 i etkileyen diğer unsurlarda sorun yok..

ADİOSSSSS

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Akşam Karadumanı nasıl yargıladım trend takipsizlik kararı çıkınca ne sevindi ama
    petkm,şok,eregl ucuzmu dedik bize mandalina hesabı yaptı
    Yargılama güzeldi sonuca bağladın ama endeks biraz düşsün hemen bir üst mahkemeye başvurur..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Borsada 10 milyon üstü bakiyesi olan 20129 kişi oldu.

Bu sayı fazla geldi bana, 15 bin kişiye düşürsün Bofa robotu...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Akşam Karadumanı nasıl yargıladım trend takipsizlik kararı çıkınca ne sevindi ama
    petkm,şok,eregl ucuzmu dedik bize mandalina hesabı yaptı
    Mandalinacı adama şirket değerleme sorarsan alacağın cevap mandalinam dalda kaldı olur
    Tabi endeks düşecek dediği için Karaduman bizim kulüpten sayılır artıkın...
    O yüzden mandalina portakal orada kal diyerek devam edeceğiz hukukumuza....

5. Benim bankada gram altın alış 31100 olmuş, kuyumcularda kimbilir kaç liradır.
    yine Ayşe teyzeler bizden daha çok kazandı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    86 dan beri borsadayım.
    kısa pantolon filan giyerken yani

borsanın içinde dürbünle tahta izleyip bağırıp broker/banker çağırıp
    şu tahtadan şu kadar lot al diye işlem yapmışlığım var.

1999-2000 YILI marmara deprem sonrası

1960 endexten 20400 e çıkıp 7200-7500 lere kadar inmiştik.
     Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Yıl 1999 borsaya ilk girişim,banka seans odasından canlı canlı üç ay borsa izledim,hisseler sabah akşam kapalı gişe oynardı.şimdi para yok ya diyoruz ya o zaman tırlar dolusu para düşünün,hisseler tavan oluyor siz hisse alamıyorsunuz para elde kalıyor.3 ayda ortalama hisseler 10 kat gitti.Bankalar ve holdingler o zamanında kralı idi.garantinin o zaman normal bir kademesinde bir iki milyon lot hisse olurdu.Deprem sonrası olduğu için çimentolar olarak zaten uçmustu.O zamanda halka arzlar vardı,onlarda kapalı gişe oynardı.isgyo ,ihlas finans o zaman halka arz oldu.Sonuç, sonrası 20000 den çöküş.Ders,kumar masasında kazandığın ,kumar masasında kalır.( Masadan çekilmezsen,oda zor işte)
    1990 ilk hissemi almıştım 1000 dolar civarı. arkasından saddam kuveyte daldı. ankarada sabah aracı kuruma fiş doldurup ordino verilirdi. gün içi onlar kafasına göre istedikleri fiyattan aldık sattık derdi. ertesi sabah gider sonucu öğrenirdik enayiliğe bak🙂 az parayla hayat dersi aldım.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ABD Merkez Bankası Fedin faiz indirimlerini sürdürebilmesi için gerekli
    koşullar ortadan kalktıkça tahvil faizleri de süratle yükseliyor.

Üç ay önce ABDnin 10 yıllık tahvillerinin faizi % 3,6ya kadar
    inmişken bugünlerde % 4,7seviyesinde.

Tahvilleri uhdesinde tutan başta küresel banka ve sigorta şirketlerleri olmak üzere
    hiç kimse için iyi bir gelişme değil.(M.y)
    Aynı durum İngiltere de var. Orada da zirvede...
    Büyük abiler iyi durumda değil.
    Normalde bir ekonomik kriz alameti olacak herşey var ama tabi ağaların niyet nedir izleyeceğiz ..
    Çik tarafı zaten çok karışık ..

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Nasıl bıraktın. Neden bıraktın. Sana vobu bıraktıran bize ne yapmaz. Vay arkadaş.
    Yav bizim palayla sekiz filmi projesi vardı bunlar benden habersiz Bozkurt reisim ile fragmanı çekmişler bilirsin bunlar sert sever eccuk incitmişler reisim hünkârımi. Yeni film projesi var Bremen mızıkacıları filmi. Reisim hünkârım rolü beğenmedi adaptasyon süreci yaşıyor şuan. Horoz kedi köpek var dördüncü lazım. Reisim hünkârım 4.yu oynayacak

Sayfa 931/1005 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •