Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, pazartesi günü istifa edeceğini duyurdu
Galip Öztürk MRGYO da bir kısım dümenler çeviriyor.
Milyon lotluk emirler vardı sildi, baktı kendinden başla kimse yok yine geldi.
Mutfak masrafı bir kaç lot alıp sattım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bloomberg HT'nin haberine göre hazine bugün 4.373 milyar tl borçlanmış,dün ise 8.191 milyar tl borçlanmıştı böylece 2 gün içinde toplam borçlanması 12.564 milyar tl olmuş oldu,Böylece Hazinenin yaptığı borçlanma 19.200 milyar tl borçlanma hedefinin gerisinde kalmış oldu.
Not:ROT satışlar dahil mi,hariç mi,manşetlerde bir ibare yok.
Şimdi ihalenin detayları geldi,kamu kuruluşlarına ve piyasa yapıcılara yapılan ROT satışları dahil değilmiş,dahil edilince 2 günlük satışların toplamı 17.8 milyar tl oldu.Böylece hazinenin 2 gün boyunca yaptığı borçlanma 19.2 milyar tl'nin 1.4 milyar tl altında kalmış oldu.
Son düzenleme : deniz43; 24-10-2017 saat: 16:06.
vade bitimine kadar bi tarafa kopma beklemiyorum belirli aralıklarda git gel vade değişimi yapacaklar kanımca...
sene 2009 arcelik bekoyla birleşme muabbetiyle bir iki sefer almıştım her seferinde elim boş döndü.bu tip tahtalarda tradeden ziyade alıp unutacan yoksa ekmek yiyemezsin
şuan çok pahalı ama dahada pahalı hale gelebilir bilemeyiz onunucün kriz beklemek lazım düşsün öyle alalım
alım zamanını ben şöyle bir sistemle buldum
biraz geç oldu ama tecrübe kazanıyoruz hergün
kimsenin yüzüne bakmadığı dönemler alanın pişman olduğu lanet olsun böyle borsayada hisseyede dediği battık bittik tükendik dediği zamanlarda azar azar depolayacan ama bizde uzunvade taşıma huyu olmadığı için bu da boş.. en güzeli
hiç bulaşmamak borsanın b sinden uzak durmak
ama olmuyor
sigara gibi alışmışsan döner dolaşır kürkcü dükkanına uğrarsın
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri