Sayfa 933/1006 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bbizim yanıldığımız noktalar farklı bakarmısın erol bey in dikkati üzerine saldığı senet ne yapmış ...

Borsanın mahmut yıldırımı:/

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, pazartesi günü istifa edeceğini duyurdu

3. Galip Öztürk MRGYO da bir kısım dümenler çeviriyor.

Milyon lotluk emirler vardı sildi, baktı kendinden başla kimse yok yine geldi.

Mutfak masrafı bir kaç lot alıp sattım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bugünkü tahvil ihalesinin ayrıntıları geldi:

İhale öncesi yapılan 5 milyar 784,7 milyon TL ROT satışı
    3 tahvil ihalesinde satış ise sadece 2 milyar 406,6 milyon TL oldu.

TOPLAM:8.191 milyar tl.

ROT satışı ne demektir:Hazine tarafından piyasa yapıcı bankalara ve ayrıca, kamu kurum ve kuruluşları da DİBS ihalelerine ROT ile katılabiliyor,fiyat vermeden teklif yapma hakkı veriliyor. Buna da rekabetçi olmayan teklif, ROT deniliyor.Sonuç, ihalenin ortalama fiyatından gerçekleşiyor.

Anlaşılan bu ihalede: kamu bankaları ,işsizlik fonu gibi kamu tarafından yönetilen kurumlar ve bazı piyasa yapıcı bankalar dışında talep faizlerin yükselmesine rağmen çok düşük olmuş,sadece 2.4 milyar tl'lik satış yapılabilmiş.

http://www.paraanaliz.com/2017/ekono...rclandi-17790/

Şimdi yarın yapılacak ihaleler daha önem kazanmış durumda,Hazine 2 gün yapılacak ihalelerde toplam 19.2 milyar tl borçlanmayı planlamıştı.
    HAZİNE 10 YIL VADELİ TAHVİLDE TEKLİF 4,67 MİLYAR TL 24 Ekim Salı 15:07 HAZİNE 10 YIL VADELİ TAHVİLDE NET SATIŞ 2,98 MİLYAR TL 24 Ekim Salı 15:06 HAZİNE 7 YIL VADELİ TAHVİLDE NET SATIŞ 778,4 MİLYON TL 24 Ekim Salı 15:06 HAZİNE 7 YIL VADELİ TAHVİLDE TEKLİF 2,49 MİLYAR TL 24 Ekim Salı 15:05 HAZİNE 2 YIL VADELİ TAHVİLDE NET SATIŞ 614,8 MİLYON TL 24 Ekim Salı 15:05 HAZİNE 2 YIL VADELİ TAHVİLDE TEKLİF 2,04 MİLYAR TL
    Bloomberg HT'nin haberine göre hazine bugün 4.373 milyar tl borçlanmış,dün ise 8.191 milyar tl borçlanmıştı böylece 2 gün içinde toplam borçlanması 12.564 milyar tl olmuş oldu,Böylece Hazinenin yaptığı borçlanma 19.200 milyar tl borçlanma hedefinin gerisinde kalmış oldu.

Not:ROT satışlar dahil mi,hariç mi,manşetlerde bir ibare yok.

Şimdi ihalenin detayları geldi,kamu kuruluşlarına ve piyasa yapıcılara yapılan ROT satışları dahil değilmiş,dahil edilince 2 günlük satışların toplamı 17.8 milyar tl oldu.Böylece hazinenin 2 gün boyunca yaptığı borçlanma 19.2 milyar tl'nin 1.4 milyar tl altında kalmış oldu.
    Son düzenleme : deniz43; 24-10-2017 saat: 16:06.

5. Ben karar veremedim sizler ne dersiniz ?

6. vade bitimine kadar bi tarafa kopma beklemiyorum belirli aralıklarda git gel vade değişimi yapacaklar kanımca...

Öğleden sonra sonuçları gelecek tahvil ihalesi sonuçları,bugün borsanın kapanışında belirleyici olur.Bugün de hazinenin borçlanma hedefinin altında bir talep olursa kapanış negatif olur.
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben karar veremedim sizler ne dersiniz ?

105-107.5 arası
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ARCLK de bugün şansını deneyenler yine eli boş döndü, artık taban oluşmasını beklemek lazım XXX gözüktüğünden alan satan akşam belli oluyor.
    sene 2009 arcelik bekoyla birleşme muabbetiyle bir iki sefer almıştım her seferinde elim boş döndü.bu tip tahtalarda tradeden ziyade alıp unutacan yoksa ekmek yiyemezsin
    şuan çok pahalı ama dahada pahalı hale gelebilir bilemeyiz onunucün kriz beklemek lazım düşsün öyle alalım
    alım zamanını ben şöyle bir sistemle buldum
    biraz geç oldu ama tecrübe kazanıyoruz hergün
    kimsenin yüzüne bakmadığı dönemler alanın pişman olduğu lanet olsun böyle borsayada hisseyede dediği battık bittik tükendik dediği zamanlarda azar azar depolayacan ama bizde uzunvade taşıma huyu olmadığı için bu da boş.. en güzeli
    hiç bulaşmamak borsanın b sinden uzak durmak
    ama olmuyor
    sigara gibi alışmışsan döner dolaşır kürkcü dükkanına uğrarsın
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 933/1006 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz