Bugün hsbc den aradılar. 1m üzeri %30, 500bin üzeri %28 dediler.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün hsbc den aradılar. 1m üzeri %30, 500bin üzeri %28 dediler.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her şeyin dolandırıcılığı çıktığı gibi bankalar da çalışanlarını zor durumda bırakabiliyorlar. Geçen hafta buraya yazmıştım Qnb 29 demiş ve hesap açtırmıştı, tam parayı eft yapacakken 28 e düştü dedi ve zamanımızı çaldı. Sonuçta bir yeni müşteriye hesap açmayı ( hile ile ) kendine kazanç saydı.
Hsbc bu oranı zaman zaman veriyor. Geçen ay sık sık alanları duyduk. Belki , kredi alacak hazır müşteri bulduklarında veya nakite sıkıştıklarında veriyorlardır. Aslında şu anda hiç değilse 32 gün oranları en az %40 olmalı ki insanlar teveccüh göstersinler.
Akbank 27.5 verdi bu arada. 250 üzeri sadece bankadan eft var ücreti 256tl.. bakalim pazartesi anlayacaz tekrar %30 olmazsa. Ben eft yapıp anında bağlayıp orani aldim, ertesi sabah 28e düşürmüşlerdi.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Londra’da yaşayan bir emekli
Haftada 280 pound emekli maaşı alıyormuş.
Evim olmasa bu maaş ile geçinemem,
Tatile gidemem,
Birikimlerimi kullanıyorum diyor.
Ev olmadımı emekli Londra’da da geçinemiyor.
Gıdıvan üstad nerelerde yaw Dudu abiyle kayboldu. Maserati leri artık tofaş satacakmış yedek parça vs.
https://www.ekonomist.com.tr/otomoti...geliyor--39190
Koç Holding'den yapılan açıklamaya göre, bugün imzalanan yeni stratejik anlaşma ile Tofaş, Stellantis Türkiye dağıtım şirketi Stellantis Otomotiv Pazarlama AŞ'nin sermayesinin tamamını satın alıyor. Sonuç olarak, Türkiye'de dağıtıma sunulan tüm Stellantis markaları - Alfa Romeo, Fiat, Citroen, DS Automobiles, Jeep®, Maserati, Opel ve Peugeot - Tofaş tarafından dağıtılacak.
İnsanların emekli aylığı ile geçinemeyeceklerini anlamaları ve buna göre önlem almaları gerekiyor.
Erkenden birikim önemli.
Ama az ama çok, ne kadar birikim olursa o kadar iyi..
Hoş bu satın alma gücüyle birikim yapmak da çok zor ama..
Saygılar
"Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri