Sayfa 936/1002 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hissede şu var.Global piyasalar uygun ise,bıst100 de belli düzeltmeler yapmışsa; alacağın likit bıst30 hisselerden orta vade zarar etmen imkansızdır.(farklı sektörlerden oluşan 6-8 hisselik demet)..MC yok..Deprem,darbe olsa en fazla beklersin.

Ama şu vobda yılda 2 kere altın vuruş oluyor.2021 de mart-aralıkta oldu.Yakalandın mı ağır hasarlı oluyorsun.Ben şansıma yakalanmadım ama bir gün yakalayacak.

Bir de MAKAS OLAYI VAR..Tamamen keyfi bir durum.sabah bir ara 60 oldu..Akşam 90 oldu.

Yüklü oynayan için 30 puan çok paradır ve bu 30 puan py. nın tamamen bizim üzerimize olan oyunudur.Short yapan olduğu için makası artırdı....ve stoploss yaptırır.

Hisseden çok zengin olan gördüm.Ama vobda parayı düzenli katlayan görmedim.zaten portföy artıkça o oranda kontratı artıramazsın.

Bundan sonra SABİT KONTRAT İLE adrenalin ihtiyacı ve harçlık babından oynarım..öyle çok para kazanma iddiam yok.

Açıkçası artık korkuyorum.Hele hisse vadelide oynamak çok riskli.

Hele o marjı sabah %80 yapıp milleti resmen batırmaya yönelik olaydan sonra ....doları 3.50 den sattırdılar.Resmen milletin evine incir ağacı diktiler.
    Daha spot piyasa tam oturmamisken bizim gibi ulkelere viop fazla. Halkin %95 inden fazlasi hala borsayi oyun olarak goruyorken vadeli islemi opsiyonu varanti ne diye anlatacaksin. Her turlu ahlaksizlik bizim borsada imtiyazli senetler, tahsisli sermaye artirimlari kafalarina gore marj acip marj dusurme vs...

2. Dün 6bin kadar jeton kasadan uçtu, püf olduydu. enson 385bin jeton vardı. bakalım bugün artmış mı eksilmiş mi kasa
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ara vermiştim..bu gün vobda işlem yaptım.

40 kont. ile dönüyorum.Bu bile böyle ortamda fazla.fiyatlara yetişmek çok zor..acayip atraksiyon var..anında 10 puan kayıyor.

teminatta 2562,5 olmuş...
    Teminat tutarlari konusunda hangi kurumlar daha istikrarli, kafasina gore teminat orani degistirmiyor?

Osmanli menkulde 3280 su an hatta birkac gun oncesine kadar 4 binden fazlaydi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Teminat tutarlari konusunda hangi kurumlar daha istikrarli, kafasina gore teminat orani degistirmiyor?

Osmanli menkulde 3280 su an hatta birkac gun oncesine kadar 4 binden fazlaydi.
    15 yıldır Sankoyla çalışırım. Resmi teminat dışında bir oran istediğini görmedim.Ama ARALIK düşüşünden sonra onlar da %25 artırmışlar.Çok batan yatırımcı olunca bir güvence olarak bu yeni uygulama yapılmış.

pazartesi 241 civarı açmaya oynuyor gece gece ,pala

makas olayını açıkladılar..
    Farkların aşırı olması keyfi değil..!! (Faizler)
    https://www.youtube.com/watch?v=c5lMOFZpECw&t=1167s

diyanet sendikası başkanı

alkollü araç kullanırken yakalanınca men edilmiş.

https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...sayfa_yazarlar

evde de pudra şekeri çekiyodur bence.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bir hisse senedinin , pay vadelisi varken , uzun vadeli yatırım için niye spotunu alalım ki ? teminat çağrısı konu dışı. ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı , 200 bin tl lik garan a yatırım mı yapacaksın, gidersin ( going ) yakın pay vadeliden alırsın. başlangıç teminatının % 50 fazlasını koyarsın hesaba mesela yani , 200 bin tl den kalan miktarı göreceli daha yüksek veren bankada yayarsın faize günlük , osiki günlük ... istersen 4 yıl yakın vadeyi rollover ile taşırsın. bunda ne gibi bir mahzurat var ? spotta hisse taşımanın , pay vadeliye göre marjinal faydası nedir ? selamlar ...

sıradan ölümlüleriz
    büyümüş kimyası değişmiş
    yazarız banıp kanımıza
    tutkunuzdur yazgımıza

nasıl anlasınlar seni beni
    ne oalcak yaa ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 936/1002 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •