İmf ile ilgili açıklama mı gelmiş ?
Eğer olumsuz açıklama gelmiş ise
Blomberg tv yi bunu da haber etmesini çağrıda bulunuyorum
Nede olsa objektif habercilik bunu gerektirir değil mi ama
İmf ile ilgili açıklama mı gelmiş ?
Eğer olumsuz açıklama gelmiş ise
Blomberg tv yi bunu da haber etmesini çağrıda bulunuyorum
Nede olsa objektif habercilik bunu gerektirir değil mi ama
bloomberht nin olumsuz haberleri vermesini beklersen çok beklersin...
cüneyt başaran vardı kral çıplak dedi diye gerçekleri söylüyor diye adamı londraya sürdüler...
virüs olayının başından bu yana kafalarını kuma sokup yok bugün geçer güney korede bitiyor şuydu buydu masal okudular...
polyannada onlardaki kafa yok...
Katılıyorum, hatta bir de Okan Böke vardı her sabah ilk söz programında konuşurdu. Onun da a.k. partisi aleyhinde bir kaç defa konuşmasına tanık olmuştum şimdi hiç bht’de göremezsin.
O kanalda şimdi bunlara kaldı meydan
https://twitter.com/gokhan_sen/statu...636302849?s=21
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
hocam hayir kararin ya da sokaklarda insanlarin olmasi bence iktidar icin cok onemli degil. koordinasyonsuzluk vs. denip halktaki cehaletle vurgulanip gecilebilir birsey. istifa gerektirecek bir durumu yok. onemli olan hatanin reise faturalandirmaya curet eden icisleri bakaninin olmasi. 301 madenci oldu istifa eden , gorevden alinan bir mudur dahi oldu mu ? bu olayda da olmayacakti. soylunun basini yiyen sey "cumhurbaskani talimatiyla" diye aciklama vermesi. hatayi ortecekken hataya adres yonlendirmesi.
bang bang you shot me down..
Sonuna kadar katılıyorum. Burada bir grup var hiçbir şekilde finans piyasaları ile ilgili yazı yazmıyor. Sürekli siyasi yazılar yazıp kendileri gibi düşünmeyen insanları aşağılıyorlar. İnsanların yüzüne söylemeyecekleri lafları klavye başında yazıyorlar.
Halbuki forumda siyaset yasak ama burada 10 yazısının 9 u siyaset olan insanlar var.
sen kullandığın ifadelerin anlamını bile bilmiyorsun..
pelikancı kime deniyor son 3-4 yılda ? akape cenahında kullanılan bir ifade..
moda ifade diye foruma mı uyarladın..
belki de onların özelliklerini kendinde buldun.. bilinçaltından saçmalamaya başladın..
normal ol biraz.. forumu sabote etme..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri