Kavcıoğlu: Enflasyon varsa orada sorun vardır, orada başarıyı konuşmak da doğru değil, vatandaşların sıkıntısını çok yakından biliyoruz, tedbirleri alıyoruz, bunun sonucunu da çok kısa sürede göreceğimize inanıyoruz
Kavcıoğlu: Halkımız rahat olsun, enflasyon istediğimiz noktaya hızlı bir şekilde gelecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ana girdilere her ay %20 zam yaparak enflasyonu indireceğini sanmak, süi zannı mıydı neydi, hay ....
Bunların kafası basmaz ben ekonomistim diyenin emrlerini yerine getiriyorlar garibim,bide yurt dısında zat bütün dünya beni takip edecek faizi düşürecek diyor ondanda etkilenmiş olabilir...Ne günahımız vardıda bunlar başımıza geldi acep,buda bize ders olsun,bize derste destek veren garibimlerin durumu feci 5'li çeteler vs hariç,onlar zaten yurt dısına yıgınak içindeler,gerçek anketler %19 diyor![]()
günaydınlar
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "terör örgütü propagandası" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri