Sayfa 94/469 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 745 - 752 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Görüş Öneri

Arkadaşlar Bayram Öncesi Müjdat beyi ziyaret edeceğim ..İhtiyati Tedbir kararların kaldırılmasına ilişkin olarak Bölge Adliyesine Başvuruları ve vb... kişisel bazı konuları kendisi ile görüşmek üzere Fabrikaya gideceğim... Görüş ve isteklerinizi kendisine iletmemi istediğiniz konular yada istekler varsa mail adresime atabilirsiniz... Özel derseniz okumadan zarfa koyacağım.. Özel değilse ayrı ayrı çıktısını alıp götürüp vereceğim... Hepinize saygılarımı sunuyorum...

mail : muratdogan7887 @ gmail.com
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

2. Murat kardesim şu bizim latek le olan dava yı bi sorsanız seviniriz genpobwer. Hol. İçin önemi büyük mü bi sorun ona o dava çözüm olunca mı kota döner şimdiden teşekkür ederim

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Bayram Öncesi Müjdat beyi ziyaret edeceğim ..İhtiyati Tedbir kararların kaldırılmasına ilişkin olarak Bölge Adliyesine Başvuruları ve vb... kişisel bazı konuları kendisi ile görüşmek üzere Fabrikaya gideceğim... Görüş ve isteklerinizi kendisine iletmemi istediğiniz konular yada istekler varsa mail adresime atabilirsiniz... Özel derseniz okumadan zarfa koyacağım.. Özel değilse ayrı ayrı çıktısını alıp götürüp vereceğim... Hepinize saygılarımı sunuyorum...

Murat bey merhaba hissedar olarak çok selamımı söyleyin size zahmet olmazsa . inşallah güzel haberlerle dönersiniz. şimdiden çok teşekkürler

yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku

Ateşi bol olacsk onu söyleyin mezar nasıl yatacaksın burda herkes kandırdın öbür tarafta nasıl hesap vereceksin
    Daha nefes alıyorsun bu dünyanın işini burda gör öbür yana hesap agır olur Müjdat

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku

mesela benim lotları 4 tl den alır mı diye sor. mahkeme vb. soruları merak etmiyorum geçte olsa doğru şeklini duyurulardan takip ediyorum. onun yüzünden hastalık sahibi olan insanları vebalini nasıl vereceğini sor. gece yatarken hiç mi pişmanlık duymuyor onca insanın ahını aldım hakkını yedim demiyor yada amannn banane daha ölmedim kabir nedir bilmem cehennem nedir bilmem yürümeye dermanım da var sürünme aşamasında hacca gider tövbe eder bunca bebeğin çocuğun kadının hakkını veririm mi diyor? bir sor lütfen.

6. Kurulumuzun 11.11.2016 tarih ve 2016/30 sayılı Haftalık Bülteni ile, Şirket ve bağlı ortaklıklarına ilişkin olarak yapılan inceleme sonucunda Kurulumuzca Şirket ortağı Müjdat USLU hakkında; i) Şirket ve bağlı ortaklığı Genpower Jeneratör'ün emsallerine uygunluk, piyasa teamülleri, ticari hayatın basiret ve dürüstlük ilkelerine aykırı olarak farklı fiyat uygulayarak kârlarının veya malvarlıklarının ilişkili taraflar lehine, faiz hariç toplam 5.431.542 TL azaltılması nedeniyle 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 21 inci ve 110/c maddeleri, ii) Şirket muhasebe kayıtlarının fiili durumu yansıtmaması, konsolide edilen şirketlere ilişkin alış ve satışların içerik ve tutar olarak gerçeği yansıtmaması, satışların gerçeğe aykırı olarak yüksek gösterilmesi, mali tablolarda yer alan kalemlerin tam ve doğru olmaması, stok sayımına ilişkin çalışma yapmaması suretiyle mali tabloların gerçeğe aykırı düzenlenmesi nedeniyle 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 112/2 maddesi ile 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 207'nci maddesi, iii) Şirket ve bağlı ortaklığı Genpower Jeneratör'ün 35.677.241 TL ve 7.000.000 TL alacağı için herhangi bir işlem yapılmamış olması nedeniyle 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 155'inci maddesi uyarınca suç duyurusunda bulunulmasına karar verildiği ve Kurulumuzca tespit edilen suçlar nedeniyle (varsa) zarara uğrayan yatırımcıların, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, yasal koşulların oluşması halinde, mevzuata aykırılık teşkil eden bahse konu işlemlerde sorumluluğu bulunan Şirket yöneticileri aleyhine dava açabilecekleri hususları kamuya açıklanmıştır. Bu kapsamda, uğramış olduğunuz zararlar nedeniyle genel hukuk hükümleri çerçevesinde, Şirket yöneticileri aleyhine dava açabilmeniz mümkün bulunmaktadır

7. bu gerekçelerle dava açabiliriz. ne kadar ceza alırsa benim içim o kadar rahatlar. bekle bekle bekle kaç yıl oldu. dava açınca 145 tl civarı bir masraf çıkıyor sonuçlanınca karşı taraftan alınıp size veriliyor yani sadece zaman kaybımız olacak. spk tarafından netleşmiş bir durum olduğu için kaybetme durumumuz yok. ne kadar fazla mağdur başvurursa müjdat efendi o kadar fazla zarara uğrar bizden aldıklarını bize geri zaten vermeyecek bari devlete ödesin yada hapse girsin. sadece müdat uslu değil diğer yöneticilerde aynı sorumlulukta ve o dönemin muh. sorumluları vs.

8. Dava açma süreci nasıl işliyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 94/469 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •