Sayfa 94/831 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 745 - 752 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. [IMG][/IMG]
    iki aydır endekse bakmaksızın düşüyor....artık kim nereden aldı kaça veriyor anlamak zor...ity yukardan son üç ayda 400 bin üzerinde hisse aldı buralardan vermeye çalışıyor...aldıklarının yarısını salladı...hissemiz en kısa trend de bile bayır aşağı gelmeye devam ediyor...hisse 85 de iken boka bastığımızı söylemiştim.....şimdi 7070 aşağısı ndan kapanış aşağı ya devam niteliğindedir.....7140 üzerinde kapanış en azından bir süre nefes almamızı sağlar

2. Satışlar iyi ama:::

Traktör Satışlarında "Rekor" Beklentisi

Geçen yıl 72 bin 205 adetlik satışla rekor kırılan Türkiye traktör pazarında, bu yılın ilk 7 ayında yüzde 4,9 artış yaşanırken, bu büyümenin korunması halinde yeni bir rekor bekleniyor.

16 Ekim 2017 Pazartesi 13:49

CEM ŞAN - Geçen yıl 72 bin 205 adetlik satışla rekor kırılan Türkiye traktör pazarında, bu yılın ilk 7 ayında yüzde 4,9 artış yaşanırken, bu büyümenin korunması halinde yeni bir rekor bekleniyor.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazarda satılan her iki traktörden birinin TürkTraktör fabrikalarından çıktığını söyledi.

Çiftçilerin bu yıl verimli ve bereketli bir yıl geçirdiklerini ifade eden Özdemir, "Yağışlar ve rekolte genel anlamda iyiydi. Emtia ve gıda fiyatları da iyiydi. Çiftçilerimiz bu yıl güzel, verimli ve bereketli bir yıl geçiriyorlar. Çiftçilerimiz güzel, verimli ve bereketli bir yıl geçirince bu bize de yansıyor." diye konuştu.

Özdemir, bu yıl traktör pazarında temmuz ayı sonu itibarıyla TÜİK kayıtlarına göre yüzde 4,9'luk büyüme olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
    "TürkTraktör olarak biz de bundan nasibimizi aldık. Bu yılı verimli ve kazançlı bir yıl olarak değerlendiriyoruz. Ekim ayına kadarki satışlar da gayet iyi. Geçen yıl Türkiye'de 72 bin 205 traktör satışı gerçekleştirilerek rekor kırılmıştı. Bu yıl sonu satışları rakamlarını tahmin etmem biraz zor ama ilk 7 aydaki 4,9'luk büyümeyi koruyabilirsek bu yılı da yeni bir rekorla kapatabiliriz. Ben yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum. TürkTraktör olarak Türkiye'nin traktör üretiminin yüzde 67'sini, toplam traktör ihracatının da yüzde 87'sini gerçekleştiriyoruz. Türkiye 5 kıtaya 130'dan fazla ülkeye ihracat yapıyor. İhracatımızın yaklaşık yüzde 40'ını Kuzey Amerika ve Kanada'ya yapıyoruz. İhracat yaptığımız ülkeler hızla artıyor."

"Türkiye traktör pazarı son 3-4 yılda artış trendinde"

3. Uykuda horluyo kalk sağa sola aloooooo...

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bir süre bezdirme, silkeleme baskısına maruz kalacak görünüyor.

TTRAK HAFTALIK+TL
    UZUN VADE ÇALIŞMAM +KANAL ÇALIŞMASI +
    7 YILLI KANAL DESTEĞİNİ KIRMASI İYİ OLMADI...
    EĞİTİM-YTD-İSTK

6.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    TTRAK HAFTALIK+TL
    UZUN VADE ÇALIŞMAM +KANAL ÇALIŞMASI +
    7 YILLI KANAL DESTEĞİNİ KIRMASI İYİ OLMADI...
    EĞİTİM-YTD-İSTK

Hocam brsan mannesman analiz rica etsem ne dersiniz

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Temettüden gelecek olanla hisse alacağım gecen yıl ki gibi, o yuzden fiyat sarkarsa da üzülmem, her aralık ayında aynısını yapıyorlar, mart a kadar genelde büyük bir bozulma olmazsa fiyatı buralarda bırakmayacaklardır, size temettü parası ile 60 lardan hisse aldırmazlar

8. Salarsa alırım keyifleri bilir ben temettü ye bakarım.

Sayfa 94/831 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •