Mallar bitti gibi saydım. Önümüzde engel kalmadı ama ...?!
Mallar bitti gibi saydım. Önümüzde engel kalmadı ama ...?!
Dyoby için herhangi bir engel kalmadığı düşünülse de mutlaka düşünülemeyen bir engel bulunur. Rahmetli terki joe ne derdi? “Ayıya kaval çaldırırlar bethofen in konçertosu diye yuttururlar”
Maraşal aldı başını gidiyor dyoby laf ola beri gele Shakira gibi takmış zilleri sallıyor da sallıyor.
Bu mudur? Budur. Ah terki joe erken gittin be kim dedi sana çek şarabı bul karayı diye yardım da edemedik gittin bir Mevlüt’ün bile okunmadı yazık Ytd
Yarın bilanço gelecek, dur bakalım o malum "DEVLET destekli ulusal ve uluslararası projeler" nasıl bir etki yaratmış hep birlikte göreceğiz. Cumartesi günü de TOGG haberi...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
3.4 milyar Tl hasılat, 1.3 milyar Tl brüt kârlılık bekliyorum. Son 3 ayda EUR/USD paritesi şirket lehine gelişti, buradan Net Kâr üzerine ne kadarlık finansal etki gelecek merak ediyorum. O nedenle net kâr tahmini yapmayacağım...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
3230, 950, 300 diyorum temkinle.
Madem tahmin yapılıyor bilanço için ben de dyo yatırıcısıyım bizde katılalım . 9 ay ciro hedefim 3800 milyon net kar 485 milyon bu sene boyaya ve türevlerine talep patlaması olduğu belirtiliyor inşallah doğrudur kısmet bakalım herkese bol kazançlar.
Yer İmleri