Bende ilk insanı görürüm rüyamda iyi halt yedin o yasak meyveden ısırık alarak derim [emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende ilk insanı görürüm rüyamda iyi halt yedin o yasak meyveden ısırık alarak derim [emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
söylediklerinize 20 yıl önce olsaydı tamammen katılırdım sn ressam ama maalesef günümüz cok farklı, evet sağlık çalışanıyım ve sistemin ne kadar gereksiz insafsizca ve acımadan tüketilişini görmek beni üzüyor , evet her konuda olduğu gibi sağlık sistemindede problemler var ama bu tolere edilibiliyor ama hastalar sistemi kitliyor . istediğiniz kadar sokağınızı temizleyin kural koyun, çöp kutusu koyun ama insanların çop atmasını engelleyemezseniz hiç bir zaman temiz bir sokağa sahip olamazsınız. 20-25 yıl önce sistem sağlık çalışanlarının daha cok söz sahibi olduğu bir ortamdı, şimdi ana faktor hasta odaklı. cünkü sağlık sistemi cok populer ve getirisi fazla ve bunu herkes biliyor ve kullanıyor. sizin hiç vergi dairesine işiniz düşmeyebilir veya mahkemeye ama hastaneye işi düşmeyen varmı aranızda??? iş bu nedenle ......ben geneli konuşuyorum istisnalar her zaman olmuştur ve olacaktır .saygılar selamlar
Coronayla ilgili tüm bildiklerinizi unutun! BBC ilginç bir yazı yayımlamış. Sosyal mesafenin olmadığı , fakirlik ve kısıtlı tedavi imkaları olan Güney Afrika'da corona pek etkili olamıyormuş. Bana ilginç geldi:
https://www.yahoo.com/news/coronavir...231532235.html
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
adamlar yiyecek ekmek bulamiyor corona verilerini tutacak bir sistemleri mi olsun.olenler normal olum orada.
ha diger yandan sitmasindan tut dunya kadar pis ortamda yasiyorlar.belkide bagisiklardir.sonucta biz hanim hanimcik yetistirilmisiz sehir ortamlarinda.
Yer İmleri