Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Bende ilk insanı görürüm rüyamda iyi halt yedin o yasak meyveden ısırık alarak derim [emoji2][emoji2][emoji2]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Türkiye de bu maaşla bu kadar ağır şartlarda çalışan sağlık çalışanlarına bireysel olarak sadece '' helal olsun '' diyebilirim. Yarısından fazlası özverili olduğu için halen sistem çökmüyor. Ama , diğerleri de araya kaynıyor. İşte bu yancıları eleştirerek, sistemden çıkarılması sağlanmalı. özveriyle çalışanlara da hakları verilmelidir.

Hastaları suçlamak yerine ; kademeli sağlık sistemine geçilmeli. Sabah uyanan '' bugün canım sıkılıyor, bir psikiyatriste görüneyim, bir kalp grafisi çektireyim '' diye hastaneye giderse gerçek ihtiyaç duyanlara yardım edilemez.
    Eskiden ssk hastanelerin de muayene olmaya gelen kadinlar banklarda otururken örgü örerdi.

3.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Eskiden ssk hastanelerin de muayene olmaya gelen kadinlar banklarda otururken örgü örerdi.
    Onlar halen var, genelde çocuk acil yada çocuk polikliniği önünde takılıyorlar. Özellikle akşam 9 ile 11 arasında çocuk acilin önünde kafa kafaya vermiş atom enerjisinin dünya geleceğini nasıl etkileyebileceği üzerine tartışıyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Merhaba sn. hepsilin, sanırım sağlıkçısınız , tespitlerinize katılamıyorum. Bir sistem sorgulanırken en son hasta sorgulanmalı. Adı üstünde hasta ! Sistemi kuranlar , sistemin içinde olmamalı. Menfaatleri olmamalı. Örnek ; Adalet sistemi hakim ve savcılara teslim edilmemeli. Milli eğitim sistemi özel okul işletenlere teslim edilmemeli.

Sağlık sistemi de doktorlara bırakılmamalı. Doktorlar sadece çalışan olmalı. Sistem profesyonel yönetilmeli. Adamına göre, görüşüne göre veya inancına, rengine göre değil ; aciliyet durumuna göre hasta bakılmalı. Özelde çalışan hekim kesinlikle eş zamanlı devlette çalışmamalı. Bu konuda onlarca sayfa somut olumsuz olay yazabilirim.
    24 yıllık sağlık çalışanıyım ve çoğunlukla sizinle aynı fikirdeyim.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Merhaba sn. hepsilin, sanırım sağlıkçısınız , tespitlerinize katılamıyorum. Bir sistem sorgulanırken en son hasta sorgulanmalı. Adı üstünde hasta ! Sistemi kuranlar , sistemin içinde olmamalı. Menfaatleri olmamalı. Örnek ; Adalet sistemi hakim ve savcılara teslim edilmemeli. Milli eğitim sistemi özel okul işletenlere teslim edilmemeli.

Sağlık sistemi de doktorlara bırakılmamalı. Doktorlar sadece çalışan olmalı. Sistem profesyonel yönetilmeli. Adamına göre, görüşüne göre veya inancına, rengine göre değil ; aciliyet durumuna göre hasta bakılmalı. Özelde çalışan hekim kesinlikle eş zamanlı devlette çalışmamalı. Bu konuda onlarca sayfa somut olumsuz olay yazabilirim.
    söylediklerinize 20 yıl önce olsaydı tamammen katılırdım sn ressam ama maalesef günümüz cok farklı, evet sağlık çalışanıyım ve sistemin ne kadar gereksiz insafsizca ve acımadan tüketilişini görmek beni üzüyor , evet her konuda olduğu gibi sağlık sistemindede problemler var ama bu tolere edilibiliyor ama hastalar sistemi kitliyor . istediğiniz kadar sokağınızı temizleyin kural koyun, çöp kutusu koyun ama insanların çop atmasını engelleyemezseniz hiç bir zaman temiz bir sokağa sahip olamazsınız. 20-25 yıl önce sistem sağlık çalışanlarının daha cok söz sahibi olduğu bir ortamdı, şimdi ana faktor hasta odaklı. cünkü sağlık sistemi cok populer ve getirisi fazla ve bunu herkes biliyor ve kullanıyor. sizin hiç vergi dairesine işiniz düşmeyebilir veya mahkemeye ama hastaneye işi düşmeyen varmı aranızda??? iş bu nedenle ......ben geneli konuşuyorum istisnalar her zaman olmuştur ve olacaktır .saygılar selamlar

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Coronayla ilgili tüm bildiklerinizi unutun! BBC ilginç bir yazı yayımlamış. Sosyal mesafenin olmadığı , fakirlik ve kısıtlı tedavi imkaları olan Güney Afrika'da corona pek etkili olamıyormuş. Bana ilginç geldi:

https://www.yahoo.com/news/coronavir...231532235.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. adamlar yiyecek ekmek bulamiyor corona verilerini tutacak bir sistemleri mi olsun.olenler normal olum orada.
    ha diger yandan sitmasindan tut dunya kadar pis ortamda yasiyorlar.belkide bagisiklardir.sonucta biz hanim hanimcik yetistirilmisiz sehir ortamlarinda.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    adamlar yiyecek ekmek bulamiyor corona verilerini tutacak bir sistemleri mi olsun.olenler normal olum orada.
    ha diger yandan sitmasindan tut dunya kadar pis ortamda yasiyorlar.belkide bagisiklardir.sonucta biz hanim hanimcik yetistirilmisiz sehir ortamlarinda.
    Dedikleriniz doğru olmakla beraber, Hindistan'da da benzer kirlilik, fakirlik ve kalabalık(sosyal mesafe yokluğu) var, ama oldukça yüksek vaka sayısına sahip. Bu bakımdan Afrikadaki durum ilginç geldi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •