Sayfa 943/1006 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop LXII

1. Bimaş'a verilen ceza (gerekçeli kararı beklediğini ifade etmiş açılamasında) %0,5 iken kağıt %4'ten fazla düşüyor. Anlamıyorum ya
    Sıradan bir insan

2. Biraz alsın versin makinalar pasını atsın hacim yapsın bu borsadan başka cacık olmaz yabancı dünkü olaylardan sonra ikna etmek daha zorlaşır , pff , faiz pıst 100 2025 gideceği hedef fiyatları oranı kadar getiri veriyor ne yapsın burada ,bence ellerinde tek atımlık mermileri var kendileri pişirip kendileri yiyeceği yukarı hareket burada zamanlama önemli olacak yani bedavaya para yok.o kolay para kazanma işleri pandemiden sonraydı geldi geçti .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Kampanyadan bağımsız söylüyorum Orta Ve Alt gelir grubu Etiler den veya başka yerde marka konut projesinden ev alamaz dayıcım bu kapitalist bir gerçekliktir.

New yorkta finans departmanında çalışıp ayda 50 100 bin dolar net yapanlar alabilir belki.
    California da alabilir ayda 50 bin dolar ve üstü kazanan yazılımcı Menlo Parkta 3 milyon dolara alabilir belki.
    Misal Californiada orta alt grupta kalıyorsanız alamazsınız alamadığınız gibi ortak kiraya çıkarsınız.
    Seatle da da alamaz.

gördüğünüz gibi aslında metropol dediğiniz yerlerde iyi kazanmıyorsanız pek bir anlam yok.

4. kchol 100 milyar kardan 1.300 milyara düşmüş gelsin açıklasınlar
    diğer şirketleri kobileri düşünemiyorum bu süreçleri yönetmek kolay değil.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bas bofa bas bas bas...

6. Güney sudanda biz iş yaptık geçen hafta oradaydım onlarda 4-5 aydır paraları ödemekte zorluk çekiyorlar , işler orada durdu makinalar , personel bekliyor yönetemezsen batarsın burada bunları konuşan yok.Sektörler gerçekten kötü göründüğü gibi değil.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Endekste çöküş beklemeyin zaten hisseler yerlerde..Sindomanın dediği gibi belirli bantlarda trade yapıyorlar..O yüzden Sindoma şubat ayında en düşük kaçı görürüz demişti 9550 demiştim..Bak oraya bile getirmediler..Viopçular için iyi bir şey aslında kopup gitmiyor çökmüyor..al sat puan kazan..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Kampanyadan bağımsız söylüyorum Orta Ve Alt gelir grubu Etiler den veya başka yerde marka konut projesinden ev alamaz dayıcım bu kapitalist bir gerçekliktir.

New yorkta finans departmanında çalışıp ayda 50 100 bin dolar net yapanlar alabilir belki.
    California da alabilir ayda 50 bin dolar ve üstü kazanan yazılımcı Menlo Parkta 3 milyon dolara alabilir belki.
    Misal Californiada orta alt grupta kalıyorsanız alamazsınız alamadığınız gibi ortak kiraya çıkarsınız.
    Seatle da da alamaz.

gördüğünüz gibi aslında metropol dediğiniz yerlerde iyi kazanmıyorsanız pek bir anlam yok.
    tabiki alamaz normalide budur...

ama hazineden para çıkarmak için o etiketi dar ve orta gelirli etiketini koymaları gerekiyordu...

ne diyecek elitler için hazineden düşük faizli kredimi çıkarıyoruz diyecek...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 943/1006 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •