Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Erdoğan: Ülkemizin önündeki tarihi fırsat penceresini değerlendirmekte kararlıyız. Türkiye, asırlar sonra küresel sistemin en üst ligine yükselme imkanı elde etmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Tüm dünyanın da yaşadığı ekonomik sıkıntıları bizde ülkemiz olarak yaşıyoruz . Dillendirileren serzenişleri çok yakından takip ediyoruz , biz milletin isteğine parmak sallayan , insanlara ayar verenlerden , bireylere hakaret edenlerden olmadık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Enflasyonda en büyük başarı bizim dönemimize aittir
Erdoğan : Enflasyonu yine tek haneli rakamlara indireceğiz .
Yer İmleri