O yüzden küçükler revaçta, yeni tahtaları sürüyorlar 30 a
Endekis mühendisliği yapamazlarsa vatandaş korkar kaçar.
Eski şirketlerin koltuk sallanıyor, bir sonraki turda ereğli yada petkoyu atabilürler
O yüzden küçükler revaçta, yeni tahtaları sürüyorlar 30 a
Endekis mühendisliği yapamazlarsa vatandaş korkar kaçar.
Eski şirketlerin koltuk sallanıyor, bir sonraki turda ereğli yada petkoyu atabilürler
Hamdım Piştim Yandım
Borsa daha yeni öğreniliyor deniyor. Kamu da yeni öğreniyor, işlem hacmini ve fiyatları yukarı çekici düzenlemeler yapılıyor.
İstikrara yönenlik de düzenlemeler olmalı, ben ne zaman güzel bir öneri düşünsem duvardan da ses geliyor. Yani üst akıl istese borsaları en güvenilir yer yapar, burada insanların elindekilerin alınması ve başka birilerine verilmesi için bir düzen var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Anladım Emre Güneş abi sağolasın cevap için.
Sadece ekonomi ve MB değişmesi ile not artırımı gelmez ki hatta negatif den durağana çıkarmış. Kabalaya gibi bir sürü siyasi ağırlaştırılmış müebbet hapis ver sonra bekle çok zor. Aslında bu hükümettekiler reise deseler hukuki adımları da atalım. Yine farketmez hakim savcı resin gözüne bakarken adil karalar çıkmaz. Atalar demiş zaten eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Demirel'in cumhurbaşkanı olduktan sonra bir sözü vardı "Ben siyaset üstüyüm", güzel bir söz.
"Geçti dost kervanı eyleme beni" o da güzel
Feleğin çemberine çomak sokmamak lazım.
Bir de bu var
https://www.siir.gen.tr/siir/p/pir_s...ha_gidelim.htm
Hızır Paşa bizi berdar etmeden,
Açılın kapılar Şah'a gidelim,
Siyaset günleri gelip çatmadan,
Açılın kapılar Şah'a gidelim.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
YK nin 30.842 kontrat uzun pozunu görünce bir akşam üstü 4-5 gibi saçma sapan bir yükseliş çoşkusu yapacağını düşünüyorum...Geçmişte çok yaptı bu çoşkuları...
Diğer yarafındaki kısa pozlar gene artmış.. 42.500 kontrat olmuş..Bu borsa zor düşer bu şekilde...
Kılıcdarogluda çok sıkı hazırlanıyor Mart seçimlerine gerçekten...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Putin: "Gelişmekte olan ülkelerin kredi yükümlülükleri haraca benziyor"
MOSKOVA (AA) - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, uluslararası mali sistemde değişiklikler yapılması gerektiğini belirterek, "Çünkü gelişmekte olan ülkelerin kredi yükümlülükleri haraca benziyor." dedi.
Putin, başkent Moskova'da düzenlenen Rusya-Latin Amerika Uluslararası Parlamento Konferansı'nda konuştu.
Modern mali sistemin belirli bir kesimin çıkarlarına yönelik düzenlendiğini aktaran Putin, "Dünyada modern finans ve kredi ilişkileri, yalnızca sözde 'altın milyarın' çıkarlarına hizmet edecek şekilde inşa edilmiştir. Bu altın milyar ülkelerin liderleri, dünyadaki hemen hemen her ülkeyi sömürüyorlar. Teknoloji, bilgi ve finanstaki konumlarını kötüye kullanıyorlar." diye konuştu.
Uluslararası mali sistemde değişiklikler yapılması gerektiğini savunan Putin, "Çünkü gelişmekte olan ülkelerin kredi yükümlülükleri haraca benziyor. Aidat gibi ve böyle olmamalı. Bu nedenle hep birlikte çabalarımızı birleştirerek bu uluslararası alandaki kuralları değiştirmeliyiz." dedi.
Putin, Rusya'nın Latin Amerika ile BRICS ve Avrasya Ekonomik Birliği arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek istediklerini de söyledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı