Ya evet,pazar günü de, Halk haberi yalanladı.sonuç ? Banka endexi %3 düştü..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atilla Taş gibi adamı tweet yüzünden içeri alıyorlar da, bu asparagas tweetleri atanları, bu yalan haberleri yapanları niye içeri almıyorlar, ben de bunu anlamıyorum. Bu haberler direk borsaya, dolara negatif etki yapıyor. Banka endeksinin %3 düşmesi veya doların 0.1tl bile artması milyarlarca liralık kayıp demek. Yalandır doğrudur orasını bilemem. Ama 5 bankaya ceza yolda haberini SPK yalanladı, heyete vize verilmedi haberini de Adalet Bakanlığı yalanladı. Madem yalan, yapın gereğini. Ekonomi bu kadar mı başıboş bırakılır, vallahi pes. Burada forumda bile bizler (ayılar, boğalar) konuşuyoruz, eleştiri yapıyoruz, ama hiç olmazsa kimse yalan haber vermiyor, grafik var, haberin kaynağı var. Biz mi örnek olalım bu gazetecilere yani?
Adalet bakanlığı heyeti resmi temas için başvuru yapmamış.. belkide turistik seyahat yapacaklardı?!
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basında-TV de: zıt yönde sloganlar var....
-KASIM ayı düşüş ayıdır...
-bıst-100 için: 110.000 üzerine bir 10.000 puan daha...
-bıst-100 için: 93.000 hedefte.....vs......
iddialaşma varsa sert hareket yakın...
yönü bulan ihya olur....
benim anladığım VOB da 114.000 veya 150.000 e oynanıyor(+-%13 )...2 ay içinde bakalım hangi yerde olacağız...
Bu tür Manipülasyon yaparak yalan haber yazan ve bu haberi yayanların tutuklanmaları için polis hemen harekete geçip hepsini tutuklamalı ve bütün mal varlığına da el koymalı........
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.LÜTFEN ARACI KURUMUNUZA DANIŞINIZ.
Yer İmleri