Sayfa 948/1006 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by eyuplu Yazıyı Oku
    Vize verilmediği haberi dünden beri zaten dönüyordu ortalıkta. Ne kadar meraklısınız ortalığı karıştırmaya. Adam aldığı kararı uygulamış. Ayrıca vize krizini adalet bakanlığı değil dış işleri ilgilenmekte. Fötö için gideceklerdi sanırım.
    seans kapanış usdtry 3.7327, parite 3.7591 görmüş, ortalığı karıştıran usdtry deki stoplar

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben bu haber sonrası dolartl deki bu harekeri tamamen forex çilere dönük stop latma hareketi olarak görüyorum...sabaha piyasa kanaşındaki seviyelerin altına bile gelebilir...eğer bugün ihalelerin bitmesine rağmen bu haber yüzünden piysa isteksiz kaldıysa, kötü haber geldi bahanesi ile yarın sabah alıcılı olabiliriz.

bu arada yurt dışı düşse önden düşeceğiz de...dow böyle uçarken, bizim düşmemiz zor...1-2 hafta daha dow çoşkusu devam edebilir...bir de güvercin powell başkan olarak açıklanırsa tüm emerginglerde final rallisi olabilir.

15 kasım ve sonrası için oldukça karamsarım ama.
    Tahvil yatırımcısı böyle 8-9 aylık olaylara ,haberlere bakmaz.

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Adalet bakanlığı vize talebinin olmadığını açıkladı. Birileri manipülasyon yapıyor olabilir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ya evet,pazar günü de, Halk haberi yalanladı.sonuç ? Banka endexi %3 düştü..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by MESUTK Yazıyı Oku
    lafa gelince; siyasal islamcımız, milliyetçimiz, solcumuz vb amerikaya düşman.

ne var ki 50' den bu yana kalkmıyoruz kucağından.

akp'liler kusura bakmasın şu yaşananları bir bağımsızlık mücadelesi olarak görmüyorum. bu konuda umarım yanılıyorumdur.
    Solcumu kaldı kardeş 12 eylül silindir gibi ezdi ,bitirdi.

PakBaris Guest
    Atilla Taş gibi adamı tweet yüzünden içeri alıyorlar da, bu asparagas tweetleri atanları, bu yalan haberleri yapanları niye içeri almıyorlar, ben de bunu anlamıyorum. Bu haberler direk borsaya, dolara negatif etki yapıyor. Banka endeksinin %3 düşmesi veya doların 0.1tl bile artması milyarlarca liralık kayıp demek. Yalandır doğrudur orasını bilemem. Ama 5 bankaya ceza yolda haberini SPK yalanladı, heyete vize verilmedi haberini de Adalet Bakanlığı yalanladı. Madem yalan, yapın gereğini. Ekonomi bu kadar mı başıboş bırakılır, vallahi pes. Burada forumda bile bizler (ayılar, boğalar) konuşuyoruz, eleştiri yapıyoruz, ama hiç olmazsa kimse yalan haber vermiyor, grafik var, haberin kaynağı var. Biz mi örnek olalım bu gazetecilere yani?

Adalet bakanlığı heyeti resmi temas için başvuru yapmamış.. belkide turistik seyahat yapacaklardı?!

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Basında-TV de: zıt yönde sloganlar var....

-KASIM ayı düşüş ayıdır...
    -bıst-100 için: 110.000 üzerine bir 10.000 puan daha...
    -bıst-100 için: 93.000 hedefte.....vs......

iddialaşma varsa sert hareket yakın...

yönü bulan ihya olur....

benim anladığım VOB da 114.000 veya 150.000 e oynanıyor(+-%13 )...2 ay içinde bakalım hangi yerde olacağız...

8. Bu tür Manipülasyon yaparak yalan haber yazan ve bu haberi yayanların tutuklanmaları için polis hemen harekete geçip hepsini tutuklamalı ve bütün mal varlığına da el koymalı........
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.LÜTFEN ARACI KURUMUNUZA DANIŞINIZ.

Sayfa 948/1006 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •