Sayfa 95/167 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon
Arama sonucu : 1332 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    güzel grafik sn Ozan elinize sağlık .. 4 günlük tüm 15dk barları kapsıyor ..son 15 dklık bar en uzun bar olarak rekor kırmış .kısa vade alçalan trende kafa tutmuş .. ..ytd.. .
    boşa değilmiş o uzun bar, akşam seansında 175 puan koydu, faiz indirimini direkt bu akşam açıklamış olsalar bu kadar artmazdı, ama tabii enflasyonla mücadeledeki kararlılığı beğenmiş olmalı palagil.. akşam seansında böyle %1.7 hareket hiç hatırlamıyorum uzun zamandır.. ve ben günlerdir taşıdığım longları az evvel kapatmışım, hırsımdan ağlıycam şimdi.. burda direkt kasıt var, kasti faul yaptılar bana

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ne guzel almis vadeliyi aksam aksam
    Umarim bu alima sabahda devam eder ve mb karari oncesi yada sonrasi 10.860-10.940 araligina getirir
    860-940 arasinda short acarim
    10.940 uzerinde saatlik kapanis yaparsa o zaman shortlar stop
    hocam 10.818 gördü bile, sen yarın shortları açabilecen gibi görünüyor

3. Seans kapanisi ile yazdim emirleri
    Keske versin 10.900 ler gecilmeden long yada ralli diyemeyiz

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    hocam 10.818 gördü bile, sen yarın shortları açabilecen gibi görünüyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    boşa değilmiş o uzun bar, akşam seansında 175 puan koydu, faiz indirimini direkt bu akşam açıklamış olsalar bu kadar artmazdı, ama tabii enflasyonla mücadeledeki kararlılığı beğenmiş olmalı palagil.. akşam seansında böyle %1.7 hareket hiç hatırlamıyorum uzun zamandır.. ve ben günlerdir taşıdığım longları az evvel kapatmışım, hırsımdan ağlıycam şimdi.. burda direkt kasıt var, kasti faul yaptılar bana
    üzüldüm kısmet değilmiş .. bende benzer durumdaydım dünün stresi daha ağırdı bende.. uzak vadelerin tamamında (endeks subat ve hisse ocak) saçma hareketler vardı.. bugün kapanışı bilerek izlemedim . şanslıydım.. bol şans/kazanç..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Seans kapanisi ile yazdim emirleri
    Keske versin 10.900 ler gecilmeden long yada ralli diyemeyiz
    evet tam oralar kritik seviye, 10.900 koyu yeşil ortalamanın geçtiği seviye.. onun üstünde 10.900- 11.000 aralığı maliyetsiz geçilmişti, fed haberiyle akşam seansında işlem görmüş, perşembe sabah daha aşağıda açılmıştı..

dönecekse oralardan dönmeli.. eğer dönecekse

6. malum tayfa hacı bekler gibi suriyeden karışıklık, bombalama, çatışma haberleri bekliyor günlerdir, yada en azından cihatçıların kafa kestiklerini görmek istiyor, bi türlü gelmiyor böyle haberler.. galiba birileri noel ağacı yakmışlar, siyasal laikçiler hemen atladı bu görüntünün üzerine, nasıl olur diyolar, terör listesi, cihatçılar, el-kaide, kafa kesenler, tuzak, iç savaş falan tepiniyorlar.. aslında eğlenceli tayfa, bu kadar hödük nasıl olunabilir- canlı temsil

neyse biz işimize bakalım- 2011 niye başlamıştı herşey? katar doğalgazının suriyeden geçmesini kabul etmedi esad, savaş o yüzden başladı, esadı devirmek için.. şimdi devrildi, ülke türk kontrolüne girdi, sokaklarda huzursuzluk yok, çünkü sünni çoğunluk türklere minnet duyuyor.. golanlı gitti, ahmet el-şara geldi, mentoru hakan fidan ne derse onu yapıyor, şeriatçı baskı yok, hristiyanlara nasturilere hoşgörü, kravat vs

bugün ulaştırma bakanı açıkladı- yollar yapılacak, havaalanları limanlar tamir edilecek, telekom altyapısı kurulacak, milyonlarca konut inşa edilecek.. çoğu ihaleyi türk şirketleri alacak, ya finansman ?? parayı katar verecek, niye katar verecek, çünkü nihai amaç katar doğalgazının boru hatlarıyla avrupaya taşımak, katar paranın altında kalacak, tabii ki finansmanı onu sağlaması lazım

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    .. artık katar- türkiye- avrupa doğalgaz hattı devreye giriyor..

Son düzenleme : Ozan Erol; 25-12-2024 saat: 00:12.

7. yarım saat oldu, bofa makinası kapalı, bofa işlem hacmi sıfır..makina olmayınca volatilite kalmadı

ama bu kadar gapli açılışa biraz salması lazım her haükarda

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    bofa robotu bıyıklı yabancıdır. noel le filan işi olmaz..her türlü öpmeye çalışıyor, netekim bugün de mesaide
    cauti, bofa tatil bugün, ne diyosun ?
    bıyıksız yabancı mıymış yoksa bofa ??

Sayfa 95/167 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •