Tedbirler kalkınca hemen pozitif yönde etkisi görüldü. Hem bilanço beklentisi hem de 4. Fabrika faliyete geçiş kapı beklentisi ile yeni zirveleri görecektir.
Tedbirler kalkınca hemen pozitif yönde etkisi görüldü. Hem bilanço beklentisi hem de 4. Fabrika faliyete geçiş kapı beklentisi ile yeni zirveleri görecektir.
Arkadaşlar yeni fabrika 2023 ilk çeyreğinde açılacak diyorlar ama tam olarak bir tarih var mı acaba? Ocak veya mart ayında açılması arasında bir fark var çünkü, bir de 4. çeyrek tezol için nasıl geçti sizin açınızdan? 3. çeyreğe göre durumumuz nedir? şimdiden teşekkür ederim.
bence şirketin satışları iyidir. 3 .çeyrek iyidi zaten. enflasyon ortamında karı artacaktır. ihracat etkisi de var. navlunların düşmesi de olumlu. fakat endeksin düzeltme yemesinden hiçbir kağıt kaçamaz tek korkum o. zaten tezol hızlı gitmişti dinlenmesi normal bakalım 4 çeyrek bilançosu öncesi gidecek mi sonra mı gidecek göreceğiz.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...QX9uICmcw&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru yeni maliyetler 30 larda oluştu. Yola devam inş.
Yilsonu 600 ile 630 milyon arası kâr bekliyorum. Daha ne olsun seneye zaten 1 milyar üstü kâr yazar. Sermayesini de %100 bedelsiz artırsa yeridir yanında da lot başı 1 tl net temettü verme potansiyeli vardır.
konkadan 1,5 yılda iyi kazandık..şu anki konka nın carı fiyatlarını tezol hak ediyormu? cevap veriyorum elhak ediyor..eee o zaman bekleyip helvayı yemek ilazım....
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Uzun bir aradan sonra yeni kap geldi firmadan. Sürdürülebilirlik komitesi kurulması kararı alınmış bu günkü yönetim kurulu toplantısında.Komite başkanı Cem akpınar olmuş.Halka arz olduğunda araştırmalarım sonucu Cem akpinarin yönetimde olduğu için bi firmaya ortak olmuştum. Cem beyin olduğu her yerde bende varım.
Yer İmleri