Sayfa 95/308 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Benim gözümden hisse analizi

1.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    arkadaşlar bugün VAKFN hisse 1.710 -- 1.770 arasında haraket etti. bende tavan dan 2.060 2.050 2.040 1.990 buralara alış girdim 1 er adet. hepsini almış işlem gerçekleşmiş. ama bugün hisse o fiyatlara hiç gelmediki nasıl alım yapmış ? borsadan çok iyi anlamıyorum neden böyle olmuş ?
    İŞ bankasında emir detayı zayıf geldi.OYAK ile çalışan varsa bilir.emir detayında bir girdiğiniz fiyat birde gerçekleşen fiyat diye satır vardır.sayın afashında dediği gibi sizin alışlar 1,71-1,77 den olmuştur.internet hesabınızdan girip hesap ekstresine bakarsanız daha detaylı görebilirsiniz.

2. Afash zahmet olmazsa kozal günlük oda paylaşabilir misiniz?tşkkrler

3.  Alıntı Originally Posted by Çevikkuvvet Yazıyı Oku
    64 yakabilir yarın
    Yaksın önemli değil.. ancak formasyon bpzulmasında formasyonun içinde o fiyat.. ay sonu çok önemli bakalım ne oalcak

4. evet arkadaşlar emirin içine girdiğimde dediğiniz gibi 2.060 gözüküyor ama 1.750 den almış. bilginiz için çok teşekkür ederim. Arkadaşlar bu kağıt 2016 11 inci ayda kasım ayında 1.200 den yavaş yavaş çıka çıka 3.080 gördü 1 ayda. benimde toplamda 11 bin TL param vardı. gittim salak gibi kağıdı aldım maliyetim 2.650 den aldım ama alır almaz aynı gün %20 düştü taban gördü ertesi gün yine %20 düştü taban gördü her gün tabanı gördü kaçmaya fırsatım bile olmadı 5 bin TL kayıptayım. işden de ayrıldım işsizim bütün birikimi mi bu sahtekarlar 3 günde yedi bitirdi. ne yapmam lazım ne önerirsiniz kaç sene beklerim ?

5.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    evet arkadaşlar emirin içine girdiğimde dediğiniz gibi 2.060 gözüküyor ama 1.750 den almış. bilginiz için çok teşekkür ederim. Arkadaşlar bu kağıt 2016 11 inci ayda kasım ayında 1.200 den yavaş yavaş çıka çıka 3.080 gördü 1 ayda. benimde toplamda 11 bin TL param vardı. gittim salak gibi kağıdı aldım maliyetim 2.650 den aldım ama alır almaz aynı gün %20 düştü taban gördü ertesi gün yine %20 düştü taban gördü her gün tabanı gördü kaçmaya fırsatım bile olmadı 5 bin TL kayıptayım. işden de ayrıldım işsizim bütün birikimi mi bu sahtekarlar 3 günde yedi bitirdi. ne yapmam lazım ne önerirsiniz kaç sene beklerim ?
    arkadaşım zararırın için çok üzüldüm. gerçekten çok geçmiş olsun . fakat bu ve buna benzer forumlar insanları yönlendirmek için değil analiz, beklenti , şahsi yorumlar vb. şeylerin yapıldığı bir platformdur. kimse burda size şunu alın bunu satın demez. bu konuda gerçekten yardım almak istiyorsanız bir yatırım danışmanına ihityacınız var demektir. Allah yardımcınız olsun.

Cment takas alabilirmiyiz? Teşekkürler

7. Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app

8. Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app

Sayfa 95/308 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •