Sayfa 95/1005 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Viop LI

1. 🔴 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek'le görüştü.

◾Erdoğan, yeni kabineyi cuma gününe kadar duyurmayı planlıyor

-Bloomberg

Cumaya kadar 6000 görürüz.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    🔴 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek'le görüştü.

◾Erdoğan, yeni kabineyi cuma gününe kadar duyurmayı planlıyor

-Bloomberg

Cumaya kadar 6000 görürüz.
    Borsacılarin viobcularin Şimşek ten başka bir senaryo yok gibi. Ya olmazsa ne edeceniz.

3. Akşam seansı kokuyu aldı

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsacılarin viobcularin Şimşek ten başka bir senaryo yok gibi. Ya olmazsa ne edeceniz.
    Dolar merkez de 20, piyasa da 20-25-30. Faiz merkez de 8, piyasada 30-40-50. Bu sayede bana ne merkez dışı rakamlardan denir. İhracatçıya prim verilir, hediye şeklinde. Kkm ise 20 kurdan zarar eder, devlete kur farkını hediye eder, faizini alır. Berat abinin kur hatasını yapacak kanallar kapalı. Bu nedenle mehmet Şimşek olmayan maliye yetkilileri ile ters düşmez.

Binali ve Mehmet Şimşek... CB yardımcılığı (Fuat OKTAY pozisyonu gibi)
    Cevdet Yılmaz Devlet Bakanı..

Cuma'ya açıklayacaklarmış..

6. Şimşek gelirse boşa gelmez. Full ortadoks olmasa da hibrit bir şey uydururlar. Üreticiye düşük faiz, ilk arabasını evini alana düşük faiz kalana piyasa şartları %30-40 dan. En azından şu anki garabetten daha iyi olur. Ha göreve geldi 2-3 ay geçti aynı hamam aynı tas görevden affını ister borsayı 1.5dolardan toplarız.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Şimşek gelirse boşa gelmez. Full ortadoks olmasa da hibrit bir şey uydururlar. Üreticiye düşük faiz, ilk arabasını evini alana düşük faiz kalana piyasa şartları %30-40 dan. En azından şu anki garabetten daha iyi olur. Ha göreve geldi 2-3 ay geçti aynı hamam aynı tas görevden affını ister borsayı 1.5dolardan toplarız.
    Ekonomiyi, Padişah Hz.leri yönetecekmiş...

Mehmet Şimşek'te kartvizitim bulunsum,kabilinden.. göstermelik vizyonda..sezonda yer alacakmış..

Bu akşam AKP cenahından duyduğum bu..

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    O gün sordum Bozkurt dayu ya...ne ilgi ekonomist olmayla... hazır varsa unuttuğumuz varsa hazırdan alalım dedim...
    Her şeye takılma...
    Kavganıza beni karıştırmayın dayucuğum, hergün para dağıtıyorlar burda, bugün kazanamazsın yarın kazanırsın belli mi olur, sıkmayın canınızı okşayın lotlarınızı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 95/1005 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •