Sayfa 955/993 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eğer deprem de kayıp sayısı 20 bini geçerse birilerinin kellesi gider
    İki kel gider

2. Habertürk yazarı Kemal Öztürk yazmış devlet şok geçirdi diye baya ağır yazmış reisin kulağına gider bu iki keli yer.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adıyaman valisinin şu anda o makamda oturmmaması gerekiyor.
    bir halt olacağı yok.

Ölü sayısı 20 bini zaten geçecek en iyi ihtimal bile orda kalması olur bence.
    (Ki o da tüik'in sansürlü rakamları kadar inandırıcı olabilir ancak. Gerçek rakamlar çok daha fazla herkesin malumu)

6 binden fazla bina yıkıldı şu ana kadar ölü sayısı 6 bin küsur deniyor. yani her binadan sadece 1 ölü çıktı ortalamaya vurunca. bu imkansız elbette. gecenin 4 ünde tüm evler tıka basa dolu herkes uykuda. her binada ortalama 8 daire olsa bunlarda 4 er kişi yaşasa. aşağı yukarı 200 bin kişi eder hadi bunun yarısını sil en iyi ihtimalle yine 100 bin kişiye yakın enkaz altında kaldı.

siyasilere gelince hiç bi mok olmaz, ne keller gider ne bademler. fıtrat derler takdiri ilahi derler, dünyada eşi emsali görülmemiş bi depremdi biz napalım derler yine işin içinden pişmiş kelle gibi sırıtarak çıkarlar.

Yıkılan binaları yapan bi kaç tane partili/yandaş olmayan müteahhit özenle seçilip yakasına yapışır hapse atarlar, yandaş tv ler 7/24 milletin gazını almak için bunlara küfrederler tüm suçu bunlara ve cehapeli belediyelere havale ederler.
    (tıpkı 99 da Veli Göçer'i günah keçisi ilan edip işin içinden sıyrılanlar gibi)

1 yıl sonra da göstermelik anma törenleri falan düzenlenen sıradan bir etkinlik halini alır tıpkı 99 depreminin yıl dönümünü haberlerde izleyip geçtiğimiz sıradan günler gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adıyaman valisinin şu anda o makamda oturmmaması gerekiyor.
    Makamında oturmaması gerekenleri yazarsak bitiremeyiz. Oturması gerekenleri yazalım.

6. 10.000 tl yardım parası? Bana biraz az geldi size?

Habertürk yazarı Kemal Öztürk yazmış devlet şok geçirdi diye baya ağır yazmış reisin kulağına gider bu iki keli yer.
    Seçim arefesinde kelle falan gitmez...Göçük altında çok sayıda insan kaldı.Henüz tespit edilmeyen köy yerlerinide katarsanız resmi olmayan ölümler çok çok fazla olacaktır.Gölcük depreminde olduğu gibi günah keçisi bulunur , dıj güçler kahrolsun cehepe falan derken millet yine bunlara destek verir ,( bakınız manisa maden kazası)....

Neyse Verdik Yetekiyi gördük etkiyi..........Gerisi boş laf salatası.........

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Makamında oturmaması gerekenleri yazarsak bitiremeyiz. Oturması gerekenleri yazalım.
    Ben düşündüm bayağı bir tam olarak cevap bulamadım çok zor bi soru, fizik olimpiyatları'nda falan sorulmalı, bilen e de Nobel Ödülü verilmeli.

Sayfa 955/993 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •