Sayfa 957/1024 İlkİlk ... 4578579079479559569579589599671007 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    ÜFE 15 Tüfe 9.6...sene sonuna doğru bir birine yakınsar 15+9.6/2=13 olur.aralik mev faizi 15 16 olur.
    Devletin %15 çıkan ÜFE'yi rakamlara yansıtmamak için bazı bürokratik hamleleri var. Forumdaşlardan farkına varmış var mıdır bilmiyorum ama, Devlet çıkardığı bir KHK ile kendisine olan borçların ödenmesinde kullanılacak ÜFE için 2016 ve 2017 yılları için ÜFE %15 yerine %3.7 uygulanır şeklinde bir değişiklik yaptı. ticari kesimin vergi borçlarında yapılandırma gecikme zamları silindikten sonra kalan esas vergi borcu üzerinden ÜFE ile yaşlandırılıyordu. Şimdi de ÜFE ile yaşlandırılıyor ama %15 gördüğün yere %3.7 yazılacak dedi devlet. (2016 ve 2017 yılları için)

Buyrun buradan yakın.....
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Finansbank temdit %14 ..bu arada dudu bey geçen seneden bir sürü satış fişi buldum ve hepsi temel gıda yarın foruma enflasyon raporu sunacağım ..Öyle üstünkörü baktım fiyatlara bu oranların kıymetini bilelim hala ısrar ettğim üzere (savımdır enf %7 )daha ürünlerde yüzde 5 i geçen fiyat yok..
    sayın lucas defalarca forumda aynı konuyu konuştuk sizde sürekli gündemde tuttunuz enflasyon sadece anlık bir yerden yaptığınız alışverişle belirlenmez bende bir fiş koyarım 1 kilo dana biftek 1 litre sızma zeytinyağı derim enflasyon en az yüzde 20 çıkar ayrıca sadece gıda yok hayatımızda bunun ulaşım masrafı kira ödeyeni özel bir hastanede tomografi çektireni güneş kremi alan olabilir bu yüzden zaten enflasyon sepeti kavramı vardır ayrıca her ürünün kalitelisini organiğini almaya kalkarsanız kişisel enflasyon yüzde 30 u da bulabilir

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    kaç sene oldu bu adamları bir türlü tanıyamadınız, gizli gündemlerinde mevduatçıya yer yok. Bloomberg'te diyor konut fiyatları faizin altında arttı faizin kerametlerini anlatıyor,yahu hangi dağda kurt öldü bunların böyle konuşmasına gözyumuyorlar. demek ki şu an GEL GEL devri. BİST,faize GEL GEL var. Tüm güçleri ile dövizden halkı uzak tutmak istiyorlar. neden acaba?
    Biz onları tanıdık ta bakalım onlar halkı döviz konusunda yeterince tanıdılar mı?. Evet tüm halk powerpc'ye dönüşmesin diye var güçleriyle gayret ediyorlar. Hatta faiz konusunda ağızlarını açmıyorlar. Peki halkın powerpc'ye dönüşmesini engelleyecek ellerinde ne var tek bir şey, sadece tek bir şey var: faiz
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Biz onları tanıdık ta bakalım onlar halkı döviz konusunda yeterince tanıdılar mı?. Evet tüm halk powerpc'ye dönüşmesin diye var güçleriyle gayret ediyorlar. Hatta faiz konusunda ağızlarını açmıyorlar. Peki halkın powerpc'ye dönüşmesini engelleyecek ellerinde ne var tek bir şey, sadece tek bir şey var: faiz
    dolarizasyon son sürat devam ediyor, bu güven kaybını aşmaları mümkün değil. öyle işler yaptılar ki,KY'i kendilerinden ve bastıkları TL den nefret ettirdiler. Ben bunların ipliğini pazara dökmeye devam edeceğim. lafa bak hedefi dahada büyütmüş....

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dolarizasyon son sürat devam ediyor, bu güven kaybını aşmaları mümkün değil. öyle işler yaptılar ki,KY'i kendilerinden ve bastıkları TL den nefret ettirdiler. Ben bunların ipliğini pazara dökmeye devam edeceğim. lafa bak hedefi dahada büyütmüş....
    Türkiye çoktan çift para birimli bir parasal sisteme evrildi. Tcmb'de bu sistemin içinde senin benim gibi bir oyuncu. Şimdi herhangi bir piyasa oyuncusu , mesela Abdurrahman Çelebi dese ki euro da parite 0.80 olacak euro 2TL'ye düşecek inanır mısın?. Tcmb'de aynı şekilde bundan temelde hiçbir farkı yok. Tcmb'yi bilinç altında yurt dışındaki büyük merkez bankaları gibi bir otorite olarak kabul ettiğin için kızıyorsun, sinirleniyorsun. Halbuki piyasada bir oyuncu olarak kabul etsen bunların hiçbirine kızmazsın moralin de bozulmaz. Bakış açın ve beynin aslında tcmb'ye sahip olduğundan fazla güç atfettiği için bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsun. Tcmb'de artık belirli kanuni imtiyazlara sahip bir piyasa oyuncusu. Aklını buna alıştır rahat et.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Türkiye çoktan çift para birimli bir parasal sisteme evrildi. Tcmb'de bu sistemin içinde senin benim gibi bir oyuncu. Şimdi herhangi bir piyasa oyuncusu , mesela Abdurrahman Çelebi dese ki euro da parite 0.80 olacak euro 2TL'ye düşecek inanır mısın?. Tcmb'de aynı şekilde bundan temelde hiçbir farkı yok. Tcmb'yi bilinç altında yurt dışındaki büyük merkez bankaları gibi bir otorite olarak kabul ettiğin için kızıyorsun, sinirleniyorsun. Halbuki piyasada bir oyuncu olarak kabul etsen bunların hiçbirine kızmazsın moralin de bozulmaz. Bakış açın ve beynin aslında tcmb'ye sahip olduğundan fazla güç atfettiği için bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsun. Tcmb'de artık belirli kanuni imtiyazlara sahip bir piyasa oyuncusu. Aklını buna alıştır rahat et.
    1,92 diyerek açıkça spekülasyon yaptı ve KY'i zarara soktu. al bir taneside burada,hemde başdanışman.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sayın lucas defalarca forumda aynı konuyu konuştuk sizde sürekli gündemde tuttunuz enflasyon sadece anlık bir yerden yaptığınız alışverişle belirlenmez bende bir fiş koyarım 1 kilo dana biftek 1 litre sızma zeytinyağı derim enflasyon en az yüzde 20 çıkar ayrıca sadece gıda yok hayatımızda bunun ulaşım masrafı kira ödeyeni özel bir hastanede tomografi çektireni güneş kremi alan olabilir bu yüzden zaten enflasyon sepeti kavramı vardır ayrıca her ürünün kalitelisini organiğini almaya kalkarsanız kişisel enflasyon yüzde 30 u da bulabilir
    Ben mi gündemde tutuyorum 15 gündür ilk defa yazdım .o kadar çok yazıldığı için unutuluyor tabi... geçmiş sayfalarda yaşamdan fiyatlar tonla var. Ama yüksek yüzde 20 enf var deyince bi şey denmiyor ..biz düşük deyince hurra ..;))

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ben mi gündemde tutuyorum 15 gündür ilk defa yazdım .o kadar çok yazıldığı için unutuluyor tabi... geçmiş sayfalarda yaşamdan fiyatlar tonla var. Ama yüksek yüzde 20 enf var deyince bi şey denmiyor ..biz düşük deyince hurra ..;))

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ne zaman markete gitsem yüksek fiyatları görünce aklıma siz geliyorsunuz lucasın ucuz enflasyon sepeti

Sayfa 957/1024 İlkİlk ... 4578579079479559569579589599671007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •