Sayfa 958/1005 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ziraatın zararı son 15 yılın zararından büyük
    75 milyar diyoz ya eskinin parasıyla 75 katrilyon
    Akp li yalakalar anca böyle anlar
    real time zarar değilse sorun yok başkan, nasıl olsa geçen yılın zararı kime ne..?
    geçen gün emlağa anlat şu real time'ı dedim rakılı ağzınla bir şeyler geveledi kendi de anlamadı..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    DarkWeb Haber
    @Darkwebhaber
    ·
    4s
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu millete asla hayal kırıklığı yaşatmadık, yaşatmayacağız.
    Reis parti genel merkez binası ve külliyedeki milletten bahsediyor..

3. DEM Parti:
    Tarışmalar Bahçeli üzerinden yürüyor, Erdoğan gerisinde duruyor, bu işin asıl öznesi olduğuna dair bir ifadesini duymadık

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, bir yandan yeni süreç devam ederken diğer yandan Mersin Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarının gözaltına alınmasını "Niyeti çözüm olanın yolu kayyım olmaz" şeklinde değerlendirdi. Koçyiğit, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tartışmaların gerisinde durduğunu belirterek, "Hâlâ hiç konuşmamış olmasını açıkçası biz de anlamış değiliz. Daha fazla taban siyasetini gözeten bir yerdeler. Bir şey demesi gerektiği çok açık ve net. Biz demediklerinden çok şey çıkarıyoruz" dedi.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    real time zarar değilse sorun yok başkan, nasıl olsa geçen yılın zararı kime ne..?
    geçen gün emlağa anlat şu real time'ı dedim rakılı ağzınla bir şeyler geveledi kendi de anlamadı..
    algolliydim hakim bey hatırlamıyom....

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Reis parti genel merkez binası ve külliyedeki milletten bahsediyor..
    Haberlerde izledim işsizlik fonundan patronlara 75 milyar para verilmiş onlarda olabilir.
    bankalar zarar yazmış o kim o bankaları zarara uğrattı hiç soran hiç hesap veren yok.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. İris Cibre:
    BofA 2025 Fed faiz beklentisini revize etti.
    "Dayanıklı iş gücü piyasası dolayısıyla Fed indirim döngüsünün sona erdiğini düşünüyoruz"

Bu bizim tarafında tüm planlarına etki edecektir. Daha az faiz indirimi, daha güçlü DXY, daha yüksek borçlanma maliyeti

Dolayısıyla, bütçeye, cari dengeye, dış ticaret ya da TL ye ya da her ikisine de baskı anlamı taşıyabilir

https://x.com/iriscibre/status/18777...KbyG4S_LQ&s=19

7. Yahu adamlar bu memleketin yıllarının, kaynaklarının, kundaktaki bebeklerinin, öğretmenlerinin, askerlerinin, polislerinin, ana kuzularinin katili orossspu çocuğunu meclise getirmeye çalışıyor kimseden tık yok. Bankanın zararina ses çıkartsın diye bekliyorsunuz. Afedersiniz de sokayım bankasına.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Haberlerde izledim işsizlik fonundan patronlara 75 milyar para verilmiş onlarda olabilir.
    bankalar zarar yazmış o kim o bankaları zarara uğrattı hiç soran hiç hesap veren yok.
    Adamlar gene ihtiyaç sahibi olanlar hariç herkes para dağıtmış..
    Oy vermeye devam...

Sayfa 958/1005 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •