Ben genel olarak hisseler için konuşayım. Son iki yıldır hisseler o kadar oynak ki günlük 10 kez alıp satabilirsin Aynı hisseyi %3 oynuyor Garanti gidiyor geri geliyor. Burada bunu yapmasının bir anlamı var diye düşünüyorum. Bu kadar kolay kazandırmaz bunlar. Sanki leş başında bekleyen akbabalari itlaf eder gibi bizide itlaf edecek. Eğer leş başında hala bekliyorsak. Bana göre çoğu hisse leş gibi. Ekonomi de ondan farklı değil. Biz niye bekliyoruz hastalık bu kumardan beter bırakmıyorsun.
Yav repulse abi sen ne demek istediğimi anladın zaten saygı ve sevgiler teşekkür ederim cevaplarınız için
burada batak verenlerin tamamı kısa vade voleyi vurayım diyenler abi.. aynı yollardan geçmedik mi ? kaptırmadık mı paraları ??))
çoğu hem de büyük çoğunluğu arkasına bakmadan kaçtı gitti..
kalanların bir kısmı acaba zararı kurtarabilirmiyim bir şekilde diye takip ediyor hala.. trend yakalayacak, onu bekliyor..
bazıları psikopat.. kendi kaybetti ya.. diğerleri de kaybetsin diye bekliyor.. onlara bakıp kendini teselli edecek aklı sıra..))
bazıları disiplini öğrendi.. ağır ağır gidiyor.. acelem de yok diyor..
bir kısım da emekli.. vakit çok, iş yok.. zaman geçiriyor..)))
hayat böyle bişi..
Coronadan dolayı takılıyorum ben burada yoksa beni burada gören hiç yoktur diye düşünüyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Viop'cu arkadaşlar.
Kapanışmetre yarışmamıza destek olun. https://www.hisse.net/topluluk/showt...01#post4386101
Yabancı satışi bayadır var ama bunu alan biri de var. Bu dolardan çözülen değil altından değil. Mevduat desen o da artıyor. Dışardan giren para yok. Yoksa Suriyeliler para bulup işlem mi yapıyor. Kenarda köşede bir miktar parası olan girdi. Ama bunu karşılar düzeyde değil. Biri Trump dan birşey öğrenmiş ekonominin göstergesi borsa olduğunu sanıyor. Sadece kağıtla satılan hisseyi alarak ekonominin iyiye gittiğini düşünüyor joleli sağolsun o oldukça satılan mal alınır. Kağıttan mürekkepten bol ne var.
Yer İmleri