Sayfa 96/945 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 761 - 768 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. 2014 de aldığım başka bir hissede bir yılı aşkın zararda beklemiştim hisse net teki yazıları okuyordum ama üyeliğim yoktu SONRA üye olup zararda beklediğim hisseye biraz yazdım sonra o hissede eski olan biri beni isim değiştirerek tekrar üye olup yazmakla suçladı yav dedim nerden çıkardın bunu hisseyle ilgili bilgi sahibisin falandi filandi . Aslında hisseyle ilgili haber analiz bilanço paylaşmak en iyisi ikili yazılar zaten zararda olan insanları iyice geriyor . Alıp sattiklariniz sizin olsun zaten sizin o yüzden paylaşmanın pek anlamı yok . Burada kiminin zararı kiminin portföyünden büyüktür lafına katılıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. Al sat tut tavsiyesi hiç değildir. Dahada kolay kolay yazmam ancak okurum . Niye yazmam aciklayayim kibirden değil faydalı olacak bilgim yok temel bilmem teknik bilmem o yüzden yazacak bir şeyim yok . Herkese önce sağlıklı sonra bol kazançlı günler.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. mardinli hissede millete ucacak kacack die aldırıyor............ düşmez, ucar diyenlere aldırış edmeyin karı görünce sat altdan al parola böle olmalı hedef yazanlara aldırış edmeyin.....ytd

3. 0,95 malın yarısını boşaltırım 1,25 lerde diğer yarısını ondan nereye giderse gitsin ekmek yok burada

4. Arkadaşlar selamlar, bu hafta bir çok dipteki hisse ralli yaparken bizim tektumuz o ralliye katılmadı. Moraller bozuk, kızgın bir şekilde haftayı kapatmış bulunmaktayız. 0.81 kr birçoğumuzun maliyetinin altında bir rakam gerçektende... zarardayız. Bu zararı çıkartmak için ciddi düzeltmelere ihtiyaç duyuyoruz. Katmerciler, aselsan, ayen, kristal, kelebek, kerevitaş, ihlasgm vs gibi hisseler hafta içinde müthiş düzeltmelerle %30 kadar marjlar yaptılar. Birinde olabilseydik şimdi biraz daha rahat olabilirdik maalesef. Öncelikle tektunun satış kademelerinden bahsetmek istiyorum. Hiç 2 milyon lot satışa koyulmadı ancak hafta içinde satış kademelerinde 1 milyon lotumuz maaşallah eksik olmadı. Kademeleri aldığı zamanlarda milyon lotlara bakmadı. Bazen satış emrini, cuma günüde alış emirlerini sildi... normalde prim yapması gereken zaman olan haftayı neredeyse yüzde 7-8 gibi bir primle kapattı.. 89 kuruştan milyonlarca lot almışsın, 1.1m değerleme yapmışsınki bu değerleme pd/dd ni neredeyse 0.20-0.25 aralığına hetirmekte. Üstelik 65 villaya 130 milyon euroya kadar satış yapma bilgisi vermişsin. May boya diye bir firman var pasif gözükmesine rağmen gayrimenkul zengini. Arsan var kanal istanbula komşu... bu mızrak çuvala sığmaz be ortaklar. Tamam 3-4 sene önce 50-60 kuruşlarda gezen hissede olabilir ama bu değerlemesidir, kanal istanbulu, villasıdır, 89 krdan bedelli geri alımıdır; hafta kapanışı olan 81 kuruşu ayyuka cıkarmaktadır. Asla ytd.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Herneyse, yatırım alanı olmakla hiç bir alakası olmayan, tahtaya veya şirkete hakim olan güçlülerin diğerler yatırımcıları ezip parasını söküp aldığı yurdum borsası işte...
    adamlar grup halinde grip grup halinde çıkıyor.KUR EKİBİ İSTEDİĞİN GİBİ OYNA

6. 06-06-2018 şirket açıklaması
    29.05.2018 tarihli özel durum açıklamasında kamuya duyurulduğu üzere şirketimiz May Boya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin % 100'üne iştirak etmiş olup 30 Haziran 2018 tarihinden itibaren konsolide mali tablo açıklama yükümlülüğümüz doğmuştur.

Bu çerçevede konuya ilişkin olarak yapılması gereken işlemlerle ilgili gerekli hazırlıkların yapılabilmesi için bu açıklama yayınlanmaktadır.

Kamuoyuna Saygılarımızla Duyurulur.

Ne oldu ki bu bilanço?Bilgisi olan?

7.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    06-06-2018 şirket açıklaması
    29.05.2018 tarihli özel durum açıklamasında kamuya duyurulduğu üzere şirketimiz May Boya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin % 100'üne iştirak etmiş olup 30 Haziran 2018 tarihinden itibaren konsolide mali tablo açıklama yükümlülüğümüz doğmuştur.

Bu çerçevede konuya ilişkin olarak yapılması gereken işlemlerle ilgili gerekli hazırlıkların yapılabilmesi için bu açıklama yayınlanmaktadır.

Kamuoyuna Saygılarımızla Duyurulur.

Ne oldu ki bu bilanço?Bilgisi olan?
    geri alim programı kapsamında hisse alacağım deyip almayan şereef yoksunu patronun bilançosundan ne olabilir ki, hayir az muhterem patronun karakterini biliyorsun milletimi yokluyorsun jurnal efendi ????

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ozangungordu Yazıyı Oku
    geri alim programı kapsamında hisse alacağım deyip almayan şereef yoksunu patronun bilançosundan ne olabilir ki, hayir az muhterem patronun karakterini biliyorsun milletimi yokluyorsun jurnal efendi ????

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bakın sayın üye.Ben bilgi sahibi olmadığım acaba kaçırdım mı dediğim bir konuyu sordum.Öyle yoklama falan filanlar efendililer falan yakışıksız ifadeler.Kaldı ki bu foruma ne kadar zamandır üyeyim öyle yeni falan da yazmıyorum .Anlaşıldı mı EFENDİ???Yazdığım soruyla ilgili bilgi sahibi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.Bu arada PATRONİÇEMİZ AVANELERİ yarın neler yapacaksınız merak içindeyim.Hadi hayırlısı....

Sayfa 96/945 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •