Sayfa 96/201 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 1604 madde; 761 - 768 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1. Ne kadarda birileri kağıdı almaya pullamaya çalışsa da; gerçekler bu. 0.8X kuruş. kağıt hakkında ileriye yönelik ne yalanlar, ne hayaller söylendi ama kağıt kendi gerçeğini bir türlü kıramadı. Inwestinde orada bulunan üç beş lafazanın (aille terbiyesinden yoksun, karektersiz) şahısların beklentilerinin dışında yazmak sanki yasak. gelene gidene küfür hakaret ediyorlar. sanıyorlarki "Bal bal dedikçe dudaklarlardan bal akacak"
    Bunlar üç beş aylık yazılan çizilenler. Ben burada yıllardır ne hikayeler, ne hayeller ve ne yalanlar dinledim. N'ldu , hiç. sadece rıza ve saz ekibikazandı. bunlarda kumarı yönelttiklerinden kazandı. içerden bilgi almadan buradan bir şey kazanmak münkün değil, istisnalar dışında ( istinna , küçük şanslı azınlık, körün daşının değdiği kişiler) kalan hep yalan dolan, gelin birazda siz oyalanın.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Eyüp ARACI dan saçmalar;
    -"ışık coin 200 kat artarsa ki artacak ışıklar 7 tl olur tahminim"
    -"ilk çıkış 100 milyon adet,inş.0.30 kuruşa düşerde 400 bin lot daha alır ortalama yaparım,başka türlü bu kağıtta hayat yok".

Bunuda bugün yazmış;
    -"yeni gelin gibi 1.05 den herkez satarken ben sarıldım elimde kaldı."
    -"umudum 5 ekinden sonra bir hareket ordanda bişey çıkmassa ekim sonu zarar marar dinlemem satarım 1.05 maliyetim ya herro ya merro. "

İeyho yatırımcısın durumu bu. ne yazacaklarını şaşırdılar. bi 5 marttan yazıyor,birde 31 şubattan.yazıyorlar.ytd

3. sn. realiter selamlar.. bu kağıttan beklentiniz nedir..? ya da var mıdır..? yoksa zamanınıza yazık.. emeklerinize yazık..
     Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Eyüp ARACI dan saçmalar;
    -"ışık coin 200 kat artarsa ki artacak ışıklar 7 tl olur tahminim"
    -"ilk çıkış 100 milyon adet,inş.0.30 kuruşa düşerde 400 bin lot daha alır ortalama yaparım"
    .
    -"başka türlü bu kağıtta hayat yok".

Bunuda bugün yazmış;
    -"yeni gelin gibi 1.05 den herkez satarken ben sarıldım elimde kaldı."
    -"umudum 5 ekinden sonra bir hareket ordanda bişey çıkmassa ekim sonu zarar marar dinlemem satarım 1.05 maliyetim ya herro ya merro. "

İeyho yatırımcısın durumu bu. ne yazacaklarını şaşırdılar. bi 5 marttan yazıyor,birde 31 şubattan.yazıyorlar.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by seze Yazıyı Oku
    sn. realiter selamlar.. bu kağıttan beklentiniz nedir..? ya da var mıdır..? yoksa zamanınıza yazık.. emeklerinize yazık..
    öncelikle Aleyküm selam.
    sn. Seze keşke buraya on yıl önce yazsaydınız. o vakit kaç yaşandaydınız, borsa ile alakanız nedir bilmiyorum ama Bugün benim için anlamını yitirmiş bir cümle kurmuşşsunuz. On yıl önce isyho'nun reklamı mahalle bakkallarında yapılıyordu. isyho nun Şanssızlığı AVM ler bu kadar yaygın değildi. bizde mahalle bakkalının sözünü dinledik. şimdi Mahalle bakkalını küçümseme , Eyüp Aracı'dan daha tutarlı konuşuyordu.

Kağıtta beklentim felan yok, Daha önce de çok defa yazdım, burada uzuncu oldum param boha düştü ve p.i.ç oldu.Bence bu saatten sonra beni düşünme kendine bak. ytd

5. siz kadar olmasa da uzun zamandır bende bu bataklıktayım.. uzuncu kervanındayım..
    arada bir gelip bakıyorum yazan çizen var mı diye.. hep sizi.. tek sizi görüyorum.. yanlış anlamayın lütfen.. empati kurdum.. kendime acıdım..
    Umarım en kısa sürede ( ki bu süre bir 10 yıl daha olmasın ) tekkeyi bekleyen çorbayı içsin..
    Selametle kalın..
     Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    öncelikle Aleyküm selam.
    sn. Seze keşke buraya on yıl önce yazsaydınız. o vakit kaç yaşandaydınız, borsa ile alakanız nedir bilmiyorum ama Bugün benim için anlamını yitirmiş bir cümle kurmuşşsunuz. On yıl önce isyho'nun reklamı mahalle bakkallarında yapılıyordu. isyho nun Şanssızlığı AVM ler bu kadar yaygın değildi. bizde mahalle bakkalının sözünü dinledik. şimdi Mahalle bakkalını küçümseme , Eyüp Aracı'dan daha tutarlı konuşuyordu.

Kağıtta beklentim felan yok, Daha önce de çok defa yazdım, burada uzuncu oldum param boha düştü ve p.i.ç oldu.Bence bu saatten sonra beni düşünme kendine bak. ytd

6. sn. Seze, Doğruları yazmak için kalabalıklara ihtiyacım yok. Yalan ve yanlış ile her plartfomda olmama gerekde yok. Doğruyu arayan gelir beni bulur.
    İnşallah bir çorba varsa, bekleyen de içsin. Varsa diyorum, Şayet Bir plan(Çorba) varsa, Rıza en uygun zamanı bekliyor. Kimseye Zırnık koklatmadan kendi içiyor çorbayı. Burada benden daha uzuncu varmı bilmiyorum. Ben henüz çorma morba görmedim. Bize hala kazanın bulaşığıdüşüyor Oda ne olduğu belli değil.Rıza ieyho'nun çemaşta bulunan 145 milyon lotu ne yaptı kimsenin haberi bile olmadı. içen oldumu o çorbadan?
    Benim amacım gerçekler, değilse buradan her gün boş atar dolu tutturmaya çalışır, baret satışından köşe olurdum. Benim burdaki amacım Meşhur olmak yada bir umudumun olduğundan değil.Biraz geçmişin alışkanlığı, birazda birilerine bir faydam olursa.ytd

7. şimdi şöyle diyen birileride çıkabilir ' KAĞIDI POH POHLAMANIN KİME NE ZARARI VAR' Adamın bir hoca'ya sorar hocam tuvalette sakız çiğnemek günah mı? diye. Hoca, evladım tuvalette sakız çiğnemek günah değil ama gören boh yediğini sanar demiş. POH POHLAYIP BOŞ KONUŞMAK GÜNAH YADA SUÇ DEĞİL AMA, BİLMEYEN BİR BOH BİLDİĞİNİ SANIYOR. sonra kağıt yukarı çıkınca satıp karını revize etmiyor. Boş konuşan ların yüzünden, bekliyor nibaş olacak diye. kağıdın speğide karını revize ediyor. Bizde çorba çorba diye hayal kuruyoruz.ytd

8. ışıklar enerji diyorsunuzya, 542 milyon sermayenin içinde enerjinin payı çok düşük.şöyle

Global Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Enerji Üretimi ve Dağıtımı 42.000.000 ieyho nun şirketteki payı% 15,78
    buna ilaveten 50 bin telelik yulaflı ve 50 bin tl pelitli enerjinin %20 şirketin enerji ile alakası bu kadar.. asıl işi ambalaj (çimonto anbalajı)ve tuğla .ytd

Sayfa 96/201 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •