Sayfa 96/699 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 761 - 768 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Akepeye güvenip yatırım politikasi stratejisi belirleme taraftarı olmamak lazım.
    Kesin demeyelim.
    Kaç puan arttırır ????
    Piyasanın tepkisi önemli.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Velevki arttırmadi düşürdü hatta sıfır yaptı ne farkediyorki yukarı gitme gibi bir alışkanlığı yokki bu kağıdın inmek için bahane arayan bu kâğıtta bunu iyi kullanırlar çünkü karşımızda HIRSIZ VAR

2. Flama dedik direği elimizde kaldı fincan kulp dedik sapı elimizde kaldı dük oldu dedik çük oldu ne teknik ne temel hiç birşey işlemiyor bu kâğıtta seans kapanmadan 1 saat izledim canlı 17.10 desteğini patlatmak resmen kustular beceremediler pazartesi ne olur bilemem bu kâğıtta SOYGUN VAR

Eğer akepe öyle.bir hata yaparsa usd dakikada 8,50.sonrasinda 9 tl.bizi almagyo ne yapar onu bilemem.
     Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Velevki arttırmadi düşürdü hatta sıfır yaptı ne farkediyorki yukarı gitme gibi bir alışkanlığı yokki bu kağıdın inmek için bahane arayan bu kâğıtta bunu iyi kullanırlar çünkü karşımızda HIRSIZ VAR

4.  Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Ne zaman kafa kaldırsa grafik güzelleşse basıyorlar kafasına resmen ky 'nın 3 kuruşluk birikimine göz dikmişler bu hissede HIRSIZ VAR
    Aman ha hırsız deme forum yöneticisi cezalandırıyor bana geçen ceza verdi çok kaybın oldu😭😭

5.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Eğer akepe öyle.bir hata yaparsa usd dakikada 8,50.sonrasinda 9 tl.bizi almagyo ne yapar onu bilemem.

Onu diyorum zaten 9 değil 19 olsa ne yazar bilancoyu gördünüz kactane kağıt var bistte kar yazan fk düşmüş 2 lere daha ne olması lazım soyguncular ne isterse o oluyor

6. Faiz arttırımı normalde etkilememesi lazım çünkü bizim vurguncu,hırsız emlakçı değil satılık villası dairesi yok.ancak bunuda değerlendirir soysuzun kâğıdı aman medvig duymasına sonra forumdan uzaklaştırır aç kalırız🤭🤭

7.  Alıntı Originally Posted by ERGAZİ Yazıyı Oku
    Aman ha hırsız deme forum yöneticisi cezalandırıyor bana geçen ceza verdi çok kaybın oldu😭😭
    Kafam bi dünya oldu belki bizi es gecerler🤫

8. Mrb arkadaşlar bende portföyümün bir kısmıyla Orta-Uzun vade Algyo pozisyon aldım.
    Yıllar öncede dönem dönem alıp çıktığım bir hissedir ama şimdi Uzun vade tutmak için girdim hisseyi ve şirketi tanıyorum.
    Hayırlı olur inşallah.
    Y.t.d.

Sayfa 96/699 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •