Sayfa 96/1195 İlkİlk ... 468694959697981061461965961096 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

bir süredir kaldırıldığı hastanenin yoğum bakımında tedavi gören akademisyen, ilahiyatçı Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bahçeli: Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı hepsi gelip geçicidir. Dün böyleydi bugün de böyledir, yarın da akıbet aynı olacaktır
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

PUTİN : finlandiya ve isveç in NATO ya üye yapılmalarının siyasi ve askeri sonuçları olacaktır

YENİ ŞAFAK

MALATYASPOR imamoğlu 1 yıl önce malatyaya gittiği için küme düştü

Ergun poyraza yapılan saldırının ardından kuşadası belediye başkanı ile alakalı tek bir adam çıksın kk kuşadasında ne belediye başkanı bırakmalıdır. Ne belediye wncümeni hepsine toptan partiden atmalıdır.
    bir halt olacağı yok.

Ergun poyraz bi simgedir. Bir dönemin tanığıdır. Saldırının arkasında her kim varsa polisten önce chp nin çözmesi gerekir. Gerekiyorsa tüm vekillerini yollamalı kk ve bu olayı ucu nereye gidiyorsa çözmelidir.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    İYİ BİR ANLATIMLA
    Dara antik kenti ,Deyrulzafaran Manastırı ( Mardin)gezilmesi görülmesi yerlerin başında gelir.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ergun poyraz bi simgedir. Bir dönemin tanığıdır. Saldırının arkasında her kim varsa polisten önce chp nin çözmesi gerekir. Gerekiyorsa tüm vekillerini yollamalı kk ve bu olayı ucu nereye gidiyorsa çözmelidir.
    Kuşadası beton yığınına döndü. Belediye başkanı dayanmıyor. 2 dönem üst üste seçilende pek yok.(1999--2099 dışında)
    Benim gözümde cazibesi de kalmadı.
    Aydın'ın en az gittiğim ilçesi.

Sayfa 96/1195 İlkİlk ... 468694959697981061461965961096 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •