Sayfa 960/1003 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,673 - 7,680 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. AOY(alternatif enerji fonu) sonunda şeytanın bacağını kırmış +8 yapmış

2. TEFAS hata verince ctrl+F5 ile yenilerseniz düzeliyor, en azından bende böyle.

3.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Tefaş'ta geçen gün verdiğim kısa yol artık çalışmıyor arkadaşlar, sanırım ondan bahsediyorsunuz dünden beri. Son kısımdaki kodu sildiğinizde, ya da direk sitenin kendi sayfasından girdiğinizde açılıyor. Tarayıcı ayarlarından geçici dosyaları vb. temizlemek gerekiyor sanırım.

Bu arada yeri gelmişken Bankalar ve banka taşıyan MAC ile ilgili eğer vade sıkıntınız yoksa Amerika'daki dönüşüm dikkatinizi çekmiştir. Teknolojileri satıp, endüstirilere, finansa kayıyorlar. Bizim burada da benzerini yapacaklarını düşünüyorum. 2000'lere gideceksek bankalar olmadan kolay değil. Pandemi dönemini en az hasarla atlatan kurumların başında bankalar geliyor, son bir kaç aylık popülerliklerine rağmen, halen dolar bazında 10-15 yıl önceki fiyatlarındalar. O yüzden kısa vadeli olmasa da uzun vadeli düşünen arkadaşlara tavsiye ederim nacizane. Ben yaz aylarından itibaren THY-Pegasus ve Bankacılık hisselerine yada ağırlığı bu sektörler olan fonlara yatırım yapmayı düşünüyorum.
    Mesut senden en az ayda bir ya da dikkatinizi çeken bir durum olduğunda, teknik analiz grafiklerini bekliyoruz. Bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ben dün telefon açıp durumu söyledim.
    Evet bikaç gündür şikayetler geliyor farkındayız, ilgileniyor arkadaşlar problemle dediler
    Siz gene de bi mail atın dediler onu da attım ama ses yok.

Çerezleri temizlemek işe yaramadı bende.
    Ana sayfayı açıyor oradan diğer sayfalara geçebiliyorum ama direk fon sayfasına geçişe izin vermiyor örneğin (bunu yazdıktan sonra bazen girip bazen girmemeye başladı. tutarlı değil yani şu anda)

Muhtemelen google sheets vs. gibi yerlerden sürekli sorgu yapılmasını engellemek isterken karıştırdılar ortalığı
    Google Choreme yi kullanın

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Google Choreme yi kullanın
    hocam denedim, hatta opera bile denedim
    browser ile ilgili değil konu
    bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

tefaşın güvenlik ayarları ile alakalı

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    hocam denedim, hatta opera bile denedim
    browser ile ilgili değil konu
    bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

tefaşın güvenlik ayarları ile alakalı
    Ustat, komut satirinin sonundqki fon kodunu degistirip baska fon kodu yazin biri olmazsa biri oluyor, açıyor tefasi, sonrada tefas sayfasinda arama kismina bakmak istediginiz fonu yazin en kötü ihtimal bu sekil yapiyorum ben

7. Screenshot_20210310-132914_Chrome.jpgfon kodunu degistirin 1inden1i açıyor, rezillik ama ise yariyorsa yapacak bisi yok

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu IPB fonu tam serseri mayın...
    Tam anlamıyla yasak aşk yaşatıyor insana, ayrılmak istesen de vazgeçemiyorsun

Dün ekleme yapmıştım neyse ki düşük fiyattan almış oldum..

Sayfa 960/1003 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •