Sayfa 959/1003 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Delirmemek elde değil memlekette. Yok çerez temizle yok başka tarayıcıda aç, server reddediyor talebi, açılmıyor, bir tane adam 3 gündür şunu düzeltmiyor. Yüz tane takla niye atıyoruz , neyse problem çözün işte. Hep söylüyorum, Allah kimseyi kamu kurumlarına muhtaç etmesin.
    Ben dün telefon açıp durumu söyledim.
    Evet bikaç gündür şikayetler geliyor farkındayız, ilgileniyor arkadaşlar problemle dediler
    Siz gene de bi mail atın dediler onu da attım ama ses yok.

Çerezleri temizlemek işe yaramadı bende.
    Ana sayfayı açıyor oradan diğer sayfalara geçebiliyorum ama direk fon sayfasına geçişe izin vermiyor örneğin (bunu yazdıktan sonra bazen girip bazen girmemeye başladı. tutarlı değil yani şu anda)

Muhtemelen google sheets vs. gibi yerlerden sürekli sorgu yapılmasını engellemek isterken karıştırdılar ortalığı

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ben dün telefon açıp durumu söyledim.
    Evet bikaç gündür şikayetler geliyor farkındayız, ilgileniyor arkadaşlar problemle dediler
    Siz gene de bi mail atın dediler onu da attım ama ses yok.

Çerezleri temizlemek işe yaramadı bende.
    Ana sayfayı açıyor oradan diğer sayfalara geçebiliyorum ama direk fon sayfasına geçişe izin vermiyor örneğin

Muhtemelen google sheets vs. gibi yerlerden sürekli sorgu yapılmasını engellemek isterken karıştırdılar ortalığı
    Evet yazmadan önce mail attım, aradım da bu tefaş iletişim 315 25 25 ten bunun yetkilisine ulaştırdılar. Bakalım ugrasıyoruz dediler. Ama kısa vadede çözülecek gibi değil, kapsamlı bir problem vs. imiş. Aynı şey özel şirketin başına gelse 2 saatte çözüleceğinden eminim ama ispatlayamam.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Tefasta sorun ne
    ben bir kez girip error yaziyor ikikinci kez enter basip websiteye giriyor sorunsuz kolay.
    Canlar gider heyyyy

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    SRY son 1 aylık getirisi %152
    Ne yaptıda bunu elde etti acaba?

Yatırımcısı 1 kişi
    İçerik kamu kira sertifikası, mevduat ve fon katılma belgesi.
    bir kac gun hisse alip satsa yeter
    Canlar gider heyyyy

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Sayin yuji tablolariniz icin elinize , emeginize saglik. Cok faydasini goruyoruz. Gumus fonlari kismina yzg yanina ilave olarak gum ve gtz ekleyebilir misiniz ? iog da var fakat serbest gumus fonu oldugu icin farkli bir klasmanda degerlendirmek daha dogru olur saniyorum. Tesekkurler , saygilar.
    GTZ ve GUM u eklemiştim ama onların fiyatları çok geç açıklandığı için tabloyu yayınlamamı geciktiriyordu o yüzden çıkarmıştım
    şimdi tekrar ekledim ama fiyatların açıklanmasını beklemeden 9:30 10 gibi tabloyu yayınlarım. 1 gün gecikmeli görünür bu durumda

6. GBC subat ayi dagilim tablosuna gore dun aksam + %3,24 kapatti. + %2,76 gelmis dagilimda kucuk degisimler var herhalde.

AOY + %7,9675. Dun aksam Yenilenebilir enerji ile ilgili yeni bir haber mi vardi acaba ?

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    GTZ ve GUM u eklemiştim ama onların fiyatları çok geç açıklandığı için tabloyu yayınlamamı geciktiriyordu o yüzden çıkarmıştım
    şimdi tekrar ekledim ama fiyatların açıklanmasını beklemeden 9:30 10 gibi tabloyu yayınlarım. 1 gün gecikmeli görünür bu durumda
    Dogru soyluyorsunuz sayin yuji. Hic bu sekilde dusunmemistim. Siz daha iyi bilirsiniz. Gec aciklandigini bilmeyen arkadaslar icin yaniltici olmasini istemem. Tesekkurler , saygilar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu IPB fonu tam serseri mayın...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 959/1003 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları