Sayfa 961/1001 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    3,5 ay sonra Türkiye’de vaka sayısı 1700’ün üzerine çıktı .

Bakan Koca : Günlük en çok hasta görülen ilimiz Ankara. Türkiye genelinde son bir haftada zatürre oranı artan ilimiz olmadı. Ağır hasta sayısı ise halen yükselmeye devam ediyor. Birlikte tedbirlere uyarsak sonunda yenilen virüs olacak.

Bir ay sonra (turizm sezonu tamamen bitince) haftasonu yasakları tekrar başlar gibime geliyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Kredi kartını kapattırmak için aradım 250 TL verelim dedim kapatmayınız dedi .

2.5 kat değerli uçak bileti de alabiliyormuşuz .

İlgilenen varsa bankalara blöf yapsın .

Ama ben blöf yapma huyum yoktur belki de teklif ondan yüksektir bilemiyorum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3. İstanbul Fener Rum Patriği Bartholomeos, Ayasofya ve Kariye müzelerinin camiye çevrilmesine tepki gösterdi, “Sanki şehirdeki camiler yetmiyormuş, sanki buradaki çoğunluk dininin inananları için çok sayıda ibadethane ihtiyacı doğmuş gibi yönetenler, aceleyle bu kararları aldı” dedi.

İstanbul Fener Rum Patriği Bartholomeos, İstanbul'daki Ayasofya ve Kariye müzelerinin camiye çevrilmesinin Yunanlıları rencide ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Ayasofya ve Kariye camiye çevrilmişti. Dünya kültür mirası için önemli yapıların camiye çevrilmesine, başta Yunanistan olmak üzerine birçok kesimden eleştiri gelmişti.

Jeton biraz geç düşüyor sanırım Patrikte [emoji3][emoji3][emoji3]

4. Ankara'dayım. Geçen hafta yazlıkta idim sifir korona, bu hafta bir geldim tanıdıklarını yarisi hasta bir kısmının anne baba malesef ağır, kendileri grip gibi atlatıyor ama moraller dip. Ben de çok düştüm açıkçası bugün, ilk salgın bu kadar yakınıma gelmemişti, bu hafta evdeyim evden calisiyorim ama haftaya çalışmaya geçince sanırım korona kapmam garanti. Babamla hiç görüşmüyorum görüntülü konuşuyoruz. Allah hepimize dayanacak sabır versin sıkıntı çok büyük .

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Son of Imam sınıfta kaldı İstanbul da .

En küçük örneklerden birkaçı

Sokaklarda 6 ay kanalizasyon çalışmaları bitmez mi

Sinek var diyorsunuz boyutu nedir diyor sonrada biz o sineklere bakmıyoruz diyor .

Trafik ışığı yok diyorsunuz ona karayolları bakıyor diyor .

Akbil yetmiyor diye şikayet ediyorsunuz daha da artırıyor abonmanları ayın yarısı dolmadan bitsin diye.

Çukur var diyorsunuz kim kazmış orayı diyor onunla iletişime geçin

Hep Ayranım dökülmesin taktiği işliyor etliye sütlüye karışmıyor .

O yüzden fişi çekildi gibi artık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Akp döneminde otobüsler saatte bir gelirdi.... Şimdi 10-15 dakkada bir... Akp döneminde doğalgaz borcunu ödemezsen kısa zamanda keserlerdi... İmam geldikten sonra kesinlikle kesilmiyor... Ayrıca adamlar akp nin yarım bıraktığı 6 metro inşaatını devam ettiriyor... Hemde para yok diye yarım bırakılan metroları... Adam gidiyor devlet bankaları kredi vermiyor diye Almanyadan kredi buluyor, akp döneminden kalan icralık borç nedeniyle bu krediye haciz koyuluyor... Hemde kanunen yasak olmasına rağmen... Ben sağda solda sinek göremiyorum... İşler bunca engellemeye rağmen çatır çatır yürüyor... Ayrıca ibb nin kasasından vakıflara aktarılan para kesildi... Adam geldiği günden beri bırakılan enkazla uğraşıyor, devletin kanunsuzlukları ile uğraşıyor... Sen gelmiş şöyle sinek var, böyle böcek var.... Yollar çukur, ışıklandırmalar iyi değil.... Ayrıca ibb nin çoğunluğu akp de.... Akp ve mhp lilerin işleri engellemek için neler yaptığını 5 yaşındaki çocuk bile biliyor.... İmamoğlu gerçekten işini iyi yapıyor.... Sizin kafa yapınızdakiler ne yapsa beğenmez zaten
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İstanbul Fener Rum Patriği Bartholomeos, Ayasofya ve Kariye müzelerinin camiye çevrilmesine tepki gösterdi, “Sanki şehirdeki camiler yetmiyormuş, sanki buradaki çoğunluk dininin inananları için çok sayıda ibadethane ihtiyacı doğmuş gibi yönetenler, aceleyle bu kararları aldı” dedi.

İstanbul Fener Rum Patriği Bartholomeos, İstanbul'daki Ayasofya ve Kariye müzelerinin camiye çevrilmesinin Yunanlıları rencide ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Ayasofya ve Kariye camiye çevrilmişti. Dünya kültür mirası için önemli yapıların camiye çevrilmesine, başta Yunanistan olmak üzerine birçok kesimden eleştiri gelmişti.

Jeton biraz geç düşüyor sanırım Patrikte [emoji3][emoji3][emoji3]

Daha öncede söylemiştim. Bir din adamının ibadethanenin müzeye dönüşmesini savunması kadar garip bir şey yok.
    Burada umulanın buranın bir kez daha kilise olması olduğu açıktır.
    İçini ferah tutusun bizde kabenin koruyucusu olan kale yıkıldığında, etrafına dev oteller yapıldığında rencide olduk. Ama yaşamaya devam ediyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Son of Imam sınıfta kaldı İstanbul da .

En küçük örneklerden birkaçı

Sokaklarda 6 ay kanalizasyon çalışmaları bitmez mi

Sinek var diyorsunuz boyutu nedir diyor sonrada biz o sineklere bakmıyoruz diyor .

Trafik ışığı yok diyorsunuz ona karayolları bakıyor diyor .

Akbil yetmiyor diye şikayet ediyorsunuz daha da artırıyor abonmanları ayın yarısı dolmadan bitsin diye.

Çukur var diyorsunuz kim kazmış orayı diyor onunla iletişime geçin

Hep Ayranım dökülmesin taktiği işliyor etliye sütlüye karışmıyor .

O yüzden fişi çekildi gibi artık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bir sonraki seçimde binary input yıldırım başkanımızı getireceğiz inşaaAllah.
    halkımız ak belediyeciliğe hasret kaldı.

Sayfa 961/1001 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •