Sayfa 961/1004 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    size tek tavsiyem viop trade işini tecrübe ağır sonuçlanır.!!!
    bir de spot kafası ile aman dikkat .!!! vadeli yapmayınız.!!
    uzak vadeyi bilemem tabi ki.!!!
    ısrarla da bunu diyorum..uzak vade candır .anlık sadece heyecan
    Haklısınız.. Viopta tercihim paçal ve yüksek teminat. Yukarı ne kadar dayanırım bilemem ama 80 100 kontratı geçmeyi düşünmüyorum..
    OMAHALI

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Al sat beceri alanım değil.. 1 milyon üstü portföyü boşaltırken de ben sıkıntısını gördüm geri alırken de.. Viop tarafında kısa vadeli düşünmüyorum.. Beklediğim crash bu vade gelmesede Ekim Aralık şubat Nisan Bi vade hedefi tutturacağımı düşünüyorum.. Teminatım sağlam dayanma gücüm var.. Piyasa yukarı giderse en fazla 100 150 binim patlar onuda Bi senetemettü almadım sayarım olur biter
    herhangi bir vadede piyango çıkmasını bekliyorsun.. bu durumda riski daha iyi yöneterek de aynı hedefe ulaşabilirsin..

mesela ekim vade 1500 put long poz almak istesen kontrat başına şu anda 327 tl..

bu nedemek ?

ekim sonunda 1500 altında kapanışlar kar yazar.. aynen endeks short kontrat gibi..

endeks short kontrat = endeks put long kontrat

fark şu: endeks kontratta endeks yukarı giderse zarar yazarsın, sınırsız..

ama put kontratı sadece verdiğin 327 tl ile sınırlıdır.. zira yukarı gidişler hiç bir şekilde zarar yazmaz.. aşağı gidişler ise 1500 altında kar yazar.. crash beklediğine göre spot civarı short açmana gerek yok, 50-60 puan aşağıdan da short açabilirsin.. zira crash olduğunda herhalde en az 200-300 puanlık hareketten bahsediyoruz..

1 milyon tl portföy ile güzel getiriler elde etmek mümkün.. her ay %1.5 faiz fırsat kaybı giderin var.. yani 15 bin tl civarı.. yaptığın işlemlerin (viop + spot) bunu yenmesi lazım..umarım yeniyorsundur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
     Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Peki 15 dakika icinde poz kapatanlar ne olacak sn. Bear bull

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ava giderken avlanmak diye bir deyim var.

kar/zarar geri kapatacaksınız işlemi.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4. bi on puan alın da
    y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ava giderken avlanmak diye bir deyim var.

kar/zarar geri kapatacaksınız işlemi.
    benimde başıma öyle gelmişti thy de tabana yazmıştım vermişlerdi geride kapanmadı...

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    herhangi bir vadede piyango çıkmasını bekliyorsun.. bu durumda riski daha iyi yöneterek de aynı hedefe ulaşabilirsin..

mesela ekim vade 1500 put long poz almak istesen kontrat başına şu anda 327 tl..

bu nedemek ?

ekim sonunda 1500 altında kapanışlar kar yazar.. aynen endeks short kontrat gibi..

endeks short kontrat = endeks put long kontrat

fark şu: endeks kontratta endeks yukarı giderse zarar yazarsın, sınırsız..

ama put kontratı sadece verdiğin 327 tl ile sınırlıdır.. zira yukarı gidişler hiç bir şekilde zarar yazmaz.. aşağı gidişler ise 1500 altında kar yazar.. crash beklediğine göre spot civarı short açmana gerek yok, 50-60 puan aşağıdan da short açabilirsin.. zira crash olduğunda herhalde en az 200-300 puanlık hareketten bahsediyoruz..

1 milyon tl portföy ile güzel getiriler elde etmek mümkün.. her ay %1.5 faiz fırsat kaybı giderin var.. yani 15 bin tl civarı.. yaptığın işlemlerin (viop + spot) bunu yenmesi lazım..umarım yeniyorsundur..
    Tşkler. Viop tarafı için Bi şey diyemeyeceğim ama spotta net 116700 beklentim var.. Stratejin çok güzel ama benim becerebileceğim Bi şey değil.. Kafamda yukarı gittikçe 80 100 kontrata kadar piramit yapmak var. Maliyetime de yakın i gidiyorum.
    OMAHALI

7. Beni arayan soran yok pozları kapadım parayı çektim ülkeyi terk ediyorum

8. bu volatısızlıkte nasıl kazancaz yav....kopruye getırdı bekletıyo longcuları....kırar mı kırmaz mı onları bı heyecan kaplıo...genel durum kırmaz dıyor....kırdıgı an anında 1000p yerlestırrı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 961/1004 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •